Начало ЗДРАВЕ Не можех да се понасям… Всичко ми беше омаляло! Крем с две...

Не можех да се понасям… Всичко ми беше омаляло! Крем с две съставки е тайната! Вече и в панталони с ниска талия изглеждам уникално!

137

Днес ние ще ви покажем как да си подготвите мощен крем, който ще ви помогне да премахнете мастната тъкан по най-лесния начин!

Този крем ще ви помогне да постигнете това само за няколко седмици и най-накрая ще имате корема, бедра и талия за които винаги сте мечтали.

Този крем е изключително лесен за приготвяне и е 100% натурален! За да се подготви този мощен крем, ще трябват само 2 съставки:

1 ½ таблетка камфор

Бебешко олио

Подготовката:

Добавете камфора в бебешкото олио и след това всичко се разбърква добре, така че да се получи хомогенна смес. Оставете сместа да престои около 2 дни.

Преди да започнете да го използвате, трябва да го разбъркате отново. Употреба:

Нанасяйте крема всяка вечер преди да заспите в областта на корема и талията, като масажирате с кръгови и нежни движения.

Важна забележка: Не трябва да започвате лечението, ако сте алергични към камфор!

Трябва да се пие много вода по време на това лечение! Ако сте постоянни ще постигнете желаните резултати! Този мощен крем може да ви помогне много бързо да премахнете мазнините около корема, бедрата и талията!

 

Източник: За жената