Начало КЛЮКАРНИК 2-те зодии, които са родени да бъдат шефове и да изкарват толкова...

2-те зодии, които са родени да бъдат шефове и да изкарват толкова много пари, че да не могат да ги изхарчат

108
Сподели

Всички ние искаме голяма кариера, но най-голям шанс да осъществят това имат тези два знака от зодиака.

Независимо дали става дума за био положението на планетите, които определят областта на успеха или способността за намиране на ръководна функция, тези две зодии категорично са най-добрите, след като става дума за ръководни позиции.

Те са родени лидери, авторитети, а с това и изключително способни и знаят от своите работници да оползотворят максимално.

И те имат по някоя малка мания, но по пътя към успеха това не пречи, така че личностите, които са родени в тези две зодии, са известни и успешни хора.

Водещи черти в своя авторитет притежава овена .Неговата най-голямата добродетел е динамиката, устрем и творчеството, но често срещан проблем е неговата упоритост, промените в настроението и раздразнителност.

Представилите на тази зодия са ясни в своите искания и въпреки че насърчават служителите да дадат най-доброто от себе си, със своите прибързани изявления могат и да ги унижат и обидят. За тези, които са сходни с техните характеристики, те са страхотни шефове, но за други работници те са истински кошмар.

Поради своя доминиращ характер, Козирога , както и Овнът са просто родени позицията шеф. Те обичат работата, дисциплината и реда. Не се страхуват от загуба на позицията, тъй като са убедени, че са незаменими, което е дори и наистина възможно поради тяхната работохолична природа. Тяхното най-голямото предимство е, че са в състояние да извлекат най-доброто от другите, както и да се преборят за по-добра заплата на всички, а недостатък е упорство, безчувствеността и убеждението, че самите знаят какво е най-добре.

 

Източник: За жената