Начало КЛЮКАРНИК Детските истерии на малката принцеса-Ето какъв гениален трик използва Кейт Мидълтън, за...

Детските истерии на малката принцеса-Ето какъв гениален трик използва Кейт Мидълтън, за да успокоява бързо децата

195
Сподели

Всички деца са капризни, дори децата от кралското семейство. Както всяка майка, Кейт Мидълтън знае какво е истерия на детето и колко е трудно да я спреш понякога.

Но тя, като никой друг, не трябва да следва поведението на децата си. На официални събития е необходимо да запази поведение, където със сигурност няма място за детски капризи.

Какво да кажем, херцогинята се е научила да се справя професионално с детските капризи.  Ще ви кажем, какви техники използва Кейт Мидълтън, за да успокои бързо плачещо дете .

Бедствие

Децата са много уязвими и непредсказуеми, могат да се разстроят и дори няма да разберете какво се е случило. Може би детето е разстроено или просто прави опит за привличане на вниманието. Всеки път по различни начини. Такава истерията може да предизвика нервите на всеки родител. Но ако сте херцогиня, не ви е позволен такъв лукс. Кралското семейство винаги е в центъра на вниманието, което означава, че нищо не излиза от острите очи на пресата. Тук и този път журналистите получиха няколко интересни снимки.

На 9 юни в Лондон се празнува официално рождения ден на кралица Елизабет. Това е един от любимите празници, наречен Trooping the Color. Събитието се отличава с военен парад, след което всеки може да се наслади на традиционното въздушно шоу.

Зад всичко това кралското семейство гледа от балкона на Бъкингамския дворец. Сред членовете на едно голямо семейство са най-малките, включително всеобщата любимка – принцеса Шарлот . Момичето много внимателно гледаше въздушното шоу, толкова много, че едва не падна. То се разстрои и започна да плаче, но майка му реагира незабавно.

Първото нещо, което Кейт направи, беше да се наведе към детето, така че очите им да бъдат на едно и също ниво. Контактът с очите е много важен за децата, те смятат, че не са сами и че са забелязани. Децата са много уязвими и във време, когато са разстроени, е важно да почувстват значението си и дори равенство с възрастните.

Има много снимки, в които Кейт успокоява малкият принц и принцеса по следния начин: Кляка и ги гледа в очите. Контактът с очите и няколко добри думи правят чудеса.

Следващото нещо, което херцогинята прави, е да я вземе в ръцете си. Това е много важен момент, който ще бъде полезен за всеки родител. Важно е детето да се чувства в безопасност. Ето защо момичето бързо престава да бъде капризно и се успокоява.

Но този трик не може да се използва твърде често, той е подходящ само за ситуации, при които е необходимо да се успокои детето бързо. В противен случай детето ще бъде капризно, когато иска да манипулира, за да се случи неговото, по всяко едно време, когато поиска.

След като детето се успокоява малко, Кейт използва още един трик: се опита да насочи вниманието на малката Шарлот към летящите самолети. Много родители знаят за такова отклоняване на вниманието. Децата на възраст над 3 месеца вече могат да се фокусират върху обекти и звуци. Ако детето е много малко, вниманието му може да се разсее дори от шумолене на хартия или саше.

При по-големи деца малко по-трудно, но има и други опции. Основното нещо е, че детето има интерес. Посочете движещ се обект, разсейвайте вниманието и истерията ще престане за миг. Какво се случи с принцеса Шарлот. След това момичето гледаше шоуто с удоволствие и нямаше следа от истерия (която дори нямаше време да се случи).

Но принц Уилям има свой собствен начин да успокои детето, когато плаче. По някакъв начин той сподели с пресата, че като по-малък, Джордж често плачел и трябвало да бъде успокояван. Много добре му помагало да се отпусне звукът на водата от кранчето на мивката. Отваряш кранчето, разклащаш детето и след няколко минути заспива.

 

Това се казват “кралски трикове” за успокояване на деца!

 

Това са много прости трикове, които всеки може да използва, защото те са подходящи за дете от всякаква възраст. Всеки родител има свои собствени  начини да успокои плачещо дете , но още няколко няма да станат излишни!

 

Източник: За жената