Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Айхан е прострелян, Асу дава всички флашки на...

Днес в Черна любов: Айхан е прострелян, Асу дава всички флашки на Емир

138
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (22-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Кемал също е бесен заради това, че Асу е повредила колата на Нихан. Кемал се съмнява, че Гюрджан е човек на Асу и мисли, че жена му е убила Озан.

Нихан не вярва. Асу отива при Туфан и го вижда, че е пребит. Оправдава се пред него, че е направила всичко, за да защити брака си с Кемал. Туфан ѝ казва, че брат ѝ никога няма да я убие. Целта му е да я сплаши. Съветва Асу да действа заедно с Емир. Емир казва на Асу, че знае къде е Гюрджан и заедно трябва да го отвлекат от ръцете на Кемал.

Гюрджан продължава да мълчи. Асу отказва да подпише документите за развод. Вдига скандал на Кемал пред свидетели. Нихан се намесва, за да успокои любимия си. Асу дава всички флашки на Емир. Той заповядва на своите хора да отвлекат Гюрджан. Асу кара Тарък да участва в акцията по отвличането на убиеца. Хората на Емир нападат Айхан, но Кемал пристига преди да нахлуят в склада.

Тарък ги предупреждава да спрат атаката, но те имат заповед да убият Кемал и продължават по план. Като влизат вътре виждат, че пленникът го няма.  Айхан е скрил Гюрдажан и изпраща Кемал при него, след което отива да се разправя с нападателите.  Един от тях стреля по Гюрджан. Завързва се престрелка. Айхан е прострелян. Гюрджан избягва от всичките по време на стрелбата. Кани се да отмъсти на Асу…

 

Източник: За жената