Начало ЗДРАВЕ Беше кошмар, нямаше обувка, която да ми стане! Отървах се от стърчащите...

Беше кошмар, нямаше обувка, която да ми стане! Отървах се от стърчащите кокалчета с обикновен чай

178
Сподели

Мазолите са много често срещан проблем, който обикновено засяга повече жени, отколкото мъже. Те представляват солни отлагания, които се случват поради някакво възпаление или поради носене на неудобни, тесни обувки.

Изпъкналите кокалчета върху ставата на крака (бурсит )не винаги се болезнено състояние, но въпреки това могат да се отразят на качеството на живота.

В допълнение, външно не са особено естетични, а да намери човек подходящи обувки може да се окаже нелека задача.

Как да се отървем от мазол национален метод?  Лекарите пазят в тайна тази проста рецепта.

Разбира се, бурситът може да се лекува хирургично, но за да не минавате под ножа, ние открихме за вас перфектното естествено средство, което ще ви помогне да се отървете от състоянието бързо и безболезнено. Това средство ще отмие солните отлагания и ще възстанови здравето на вашите стави.

Чай от дафинови листа

Добавете една супена лъжица счукани дафинови листа в 300 мл вода. Оставете сместа да ври 5 минути, след това изсипете в термос. Оставете за една нощ. Прецедете течността на сутринта. Пийте на малки глътки през целия ден. Много е важно да не изпивате всичко наведнъж. Продължителността на лечението е 7 дни, но се уверете, че винаги приготвяте свежа отвара. Повторете лечението след една седмица.

Честота на уриниране вероятно ще се увеличи, което показва, че солта се разтваря в тялото ви, като по този начин се стимулира пикочният мехур.

Само след десет дни ще можете да забележите първите видими подобрения. В допълнение, ще се чувствате много по-добре – болката в ставите ще изчезне. Бурситът ще си отиде напълно, ако използвате лекарството в продължение на 2 месеца./За жената