Начало КЛЮКАРНИК Мъдрият шейх ал Карни: Може да решите всеки проблем с жена за...

Мъдрият шейх ал Карни: Може да решите всеки проблем с жена за 5 минути, ако знаете тази тайна

193
Сподели

Шейхът Аид ал Карни смята, че всеки един проблем с цената може да бъде решен за 5 минути, ако знаете тази тайна.

Тази тайна той с желание сподели пред своята аудитория и журналистите в хода на пресконференция.

Шейх ал Карни е саудитски проповедник, писател, автор на бестселъра „Не тъжи!“, преведен на над 30 езика.

Той е много мъдър човек, от който има какво да се научи.

В какво се състои неговият метод за избягване на конфликти? „Не само Айнщайн и Нютон могат да правят велики открития. Изтокът също е способен на нещо. Ето и аз открих метода с името „Чудодейно средство за семейния живот““, казва той и обяснява неговата същност.

„Ако възникне конфликт със съпругата, постарайте се да не ѝ отговарят. Не я плашете с повишаване на тон, не я заплашвайте. Не и казвайте: Мълчи, жена, ти не си права“, казва шейхът. 

„Жената трябва да се оставя да се изкаже – дайте ѝ тази възможност. Само не гледайте в екрана на компютъра или телефона, докато тя говори. Капитулирайте пред нея. Кротко склонете глава и седете смирено. В никакъв случай не ѝ отговаряй, дори и да си три пъти прав“, продължава той. 

„Кажи: Безусловно, ти си права. Разкайвам се пред Всевишния. Обещават ти, че това повече никога няма да се повтори. Моля те за прошка в името на Бога. Съгреших – дяволът ме подведе. Вратите за покаянието обаче са отворени. Обещавам ти, че повече няма да  правя така“, съветва проповедникът. 

„Жената е винаги емоционална, тя се ръководи от чувствата си. Тя обаче е по-милосърдна от мъжа. Жената се грижи за болните близки, когато тя самата е болна. Жената износва дете, храни го, притискайки го към гръдта си. Тя дарява мъжа с душевна топлота. Грижи се за него. Затова капитулирай пред жена си и дори не се опитва да спориш с нея“, разяснява шейхът.  

 

Източник: Блиц