Начало КЛЮКАРНИК Вижте как изглежда черната Златка след раздялата с Миро! Шокиращи снимки!

Вижте как изглежда черната Златка след раздялата с Миро! Шокиращи снимки!

141
Сподели

„Мис Плеймейт“ 2009, която винаги се е гордеела със стройна и атлетична фигура, в момента е болезнено слаба. Златка Димитрова напоследък спазва строг фитнес режим и приема добавки за релеф на мускулите.

Вследствие на това обаче манекенката е заприличала на фиданка, което не подхожда на структурата ѝ.

В светските среди упорито се говори, че Златка окончателно се е разделила с бащата на детето си – Мирослав. Димитрова вече бе забелязана с друг мъж, който най-вероятно е новият ѝ приятел.

Вчера тя написа във Фейсбук:

„Единственото сигурно нещо в живота е, че е непредвидим. Веднъж ни прави подаръци. После ги взима. Хората, местата, емоциите се сменят… Учим по нещо от всеки човек, с който пресичаме пътя си… полезни уроци!

Важното е, докато ги учим, никога да не изневеряваме на себе си. Понякога добрите неща си отиват, за да дойдат прекрасните. Ако не рискуваш нищо, рискуваш всъщност никога да не бъдеш истински щастлив!“

Златка многократно променя тялото си през годините.

От „Мис Плеймейт“ тя спечели уголемяване на бюста, като първоначално не беше сигурна дали иска да ползва наградата. Въпреки че имаше пищен бюст, все пак Злати сложи импланти в гърдите си, а наскоро ги смени с още по-големи, пише дир.бг. Тя прибави към визията си и няколко татуировки, едната от които покрива голяма част от рамото и бицепса ѝ.