Начало ЗДРАВЕ Никой доктор не признава за тази смес с аналгин, която е чудотворна!

Никой доктор не признава за тази смес с аналгин, която е чудотворна!

192
Сподели

Ако имате болка в ставите, усещане за „тежест“ в краката, стари наранявания и т.н. – тази смес ще замени скъпите мехлеми и гелове.

Съставки:

300 гр. алкохол

1 бутилка с камфоров спирт (10 ml)

1 флакон с йод (10 ml)

10 таблетки от най-често използвания аналгин

Всички внимателно се смесват, престояват на тъмно място за 21 дни, и можете да използвате.

Лекува всичко:

радикулит, артрит, артроза, остеохондроза – всичко свързано със ставите, костната тъкан и мускулите.

В тази статия ще ви покажем рецепта, която ще ви помогне да облекчите болката и да укрепите структурата на костната тъкан.

Според експерти, лошата поза е основната причина за болка в гърба, ставите и краката. В тази статия ще ви покажем рецепта, която ще ви помогне да облекчите болката и да укрепите структурата на костната тъкан. Тя прави чудеса за онези, които имат болка в шията, гърба, ставите и краката.

Що се отнася до съставките, от които се нуждаете за тази рецепта, в тях няма нищо скъпо или екзотично. Всичко, от което се нуждаете, е 150 грама желатин, има го във всеки магазин. Вечер, преди да си легнете, разбъркайте две супени лъжици желатин (5 грама) в една четвърт чаша студена вода.

Оставете сместа да престои през нощта. Не го съхранявайте в хладилника. Когато се смесва с вода, желатинът се превръща в желе. На следващата сутрин добавете това желе в това, което ви харесва: в пресен сок, мляко, кисело мляко или чай.

Желатинът помага при лечението на болка в областта на шията, гърба, ставите и краката. В рамките на 7 дни ще забележите резултатите.

Направете това за един месец и повторете цялата процедура след шест месеца. По този начин ще „смазвате“ ставите.

Какво е желатинът за вашите стави?

Желатинът се счита за висококачествено домашно лекарство и осигурява различни ползи за здравето. Ние изброяваме някои от тях:

Желатинът укрепва ставите и сърдечния мускул.

Стимулира метаболизма.

Укрепва умствените способности.

Подобрява тена.

Увеличава еластичността, укрепва връзките и сухожилията.

Помага за предотвратяването на остеопороза и остеоартрит.

Укрепва структурата на косата и кожата.

Помага при лечението на дисплазия.

Това домашно лечение ще облекчи болката ви в продължение на 7 дни. Вашето състояние значително ще се подобри в рамките на един месец и болката ще изчезне завинаги./jenata.blitz.bg