Начало КЛЮКАРНИК Първи думи на Антония Петрова след изненадващата сватба! Вижте видео на влюбените...

Първи думи на Антония Петрова след изненадващата сватба! Вижте видео на влюбените гълъбчета

543
Сподели

Антония Петрова сияе след сватбата с Ивайло Батинков, вижте колко е щастлива

Антония Петрова сияе след сватбата с Ивайло Батинков. Мис България 2009 гостува при Гала в „На кафе“, където сподели подробности от личния си живот.

Освен, че призна, че смята да вдига три сватби със съпруга си, а освен това показа уникални сватбени кадри, миската издаде и някои любопитни подробности.

„Родителите ни много се харесаха от първия момент. И бързам да кажа, че Ивайло не е бил женен преди, нито пък има деца. И за двама ни това ще бъде за първи път, но много се надяваме скоро да станем родители“, разказва още блондинката.

Антония признава, че се разбира отлично със свекърва си, а собствените й родители обожават Ивайло. Двойката, освен това работи по общи проекти, сред които и фондация в помощ на жени страдащи от рак на гърдата и рак на яйчниците. Антония ревностно стои зад каузата, а съпругът й я подкрепя. Миската, която освен това е магистрат по професия, признава също, че за първи път се е решила на толкова необмислена стъпка, като да се омъжи след три месеца.

„Още като го видях и си помислих – това е моят мъж. Него съм търсила досега. Той казал същото на приятелите си. Събра ни една грешка, една случайност“, разказва още миската. И допълва, че въпреки единия провален брак, който остава зад гърба й, тя е много, много щастлива с мъжа до себе си.

„Сега разбрах какво е истинска любов. Нямам търпение да станем родители“,споделя още Антония. Тя е категорична, че не съжалява за прибързания си брак. „Ние едва се познаваме, но сякаш сме заедно от години. Веднага си паснахме във всяко отношение“, разкрива още миската.

Двамата планират вече деца и сериозно работят по въпроса с бебето. А блондинката се надява новият й съпруг да я дари възможно най-скоро с наследник.