Начало КЛЮКАРНИК Най-известното лице на Нова телевизия изхвърча заради нагли финансови далавери!

Най-известното лице на Нова телевизия изхвърча заради нагли финансови далавери!

136

Дните на Лудия репортер Даниел Петканов в Нова ТВ са преброени. Това твърди в. „Галерия“, позовавайки се на свои източници. Риалити звездата е настъпил медийната компания по опашката след серия от недекларирани постъпления по сметката си.

Според договора му в „Нова броудкастинг груп“, Петканов трябвало да прехвърля на медията процент от печалбата си от реклами като нейно лице, смятат запознати.

Лудия репортер обаче доста често се правел на ни лук ял, ни хонорари мирисал, а в същото време взимал баснословни суми от партита и скрити реклами.
Досега от Нова ТВ си затваряли очите, но последната му издънка вбесила продуцентите.

Става въпрос популяризирането на марка електрически самобръсначки, което Дани уж неволно направи в социалния си профил. Петканов се снима, докато си бръсне слабините, и не пропусна да отбележи изрично коя е марката на уреда.

Разбира се, това не е единственият случай. Лудия репортер на Нова ТВ редовно прави „скрита“ реклама на безкабелни прахосмукачки, заведения за хранене, маркови дрехи и прочие. Според добре осведомени източници, Петканов не декларира нито лев от тези печалби.

„Продуцентите няма да го търпят вечно. Досега може и да са си затваряли очите, но той и жена му Александра наистина взеха да прекаляват“, клатят глава в кулоарите на телевизията. И допълват, че вече се носи упорит слух за отстраняването му от медията.

Съпругата му Алекс Богданска също се „изучила“ на неговите номера и социалният й профил в мрежата прелива от рекламни постове. Макар че моделката не е на щат в телевизията, на нея също може да й се наложи да плаща солени неустойки заради участието си във „ВИП Брадър“. Красивата Алекс лесно ще закърпи положението с няколко добре платени фотосесии, но Дани рискува да остане на улицата за дълго време, клатят глава запознати.