Начало ЗА ДОМА Най-досадно ми е да чистя банята, но колежката ми каза един трик...

Най-досадно ми е да чистя банята, но колежката ми каза един трик и сега за 15 минутки всичко лъщи!

280
Сподели

За да бъдем честни с Вас, наистина мислим, че всички ние можем да се съгласим с едно нещо – банята е най-неприятното и досадно място в къщата за почистване. Съгласни ли сте?

Всички жени, няма значение откъде са, искат да имат хубава и чиста къща, особено банята им.

И това е основната причина, поради която всички жени винаги купуват и използват различни скъпи почистващи продукти и препарати, които са натоварени с всички видове вредни химикали и токсични материали, които могат да навредят на тяхното здраве.

Но, за съжаление, истинската и грозната истина е, че трябва да спрете да използвате тези търговски продукти за почистване, защото те са натоварени с химикали и могат да бъдат много опасни. Вместо това трябва да опитате продукти за естествено почистване.

Дами, може ли да Ви зададем един прост въпрос – бихте ли искали да знаете  прост трик за почистване на Вашата баня ? И повярвайте ни – ще бъдете изумени от резултатите.

Този домашен препарат работи чудесно и просто се нуждаете от 2 съставки, които вероятно вече имате в кухненския си шкаф: бял оцет и течен сапун. Да това е! Това домашно средство се приготвя изключително лесно и бързо. Всичко, което трябва да направите е, да следвате простите инструкции.

Ето какво трябва да направите:

Съставки:

1 чаша бял оцет 1 чаша течен сапун 1 кърпа за почистване 1 празна бутилка за пръскане

Получаване:

Първо, трябва да затоплите оцета за 3 минути и да го излеете в празната спрей-бутилка. Добавете течния сапун и разбъркайте добре. Нанесете тази смес върху засегнатата зона, оставете я за 1 минута и я избършете с кърпа за почистване. Това е!

 

Източник: За жената