Начало КЛЮКАРНИК Днес в Кьосем: 2 години по-късно – Отвеждат принцовете на тайно място,...

Днес в Кьосем: 2 години по-късно – Отвеждат принцовете на тайно място, а Мурад пита майка си дали наистина е убила Силяхтар и Фария

319

Вижте какво ще се случи днес (04-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Великолепният век: Кьосем „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Байрам паша взима главата на Нефи. Сатирикът умира със своите стихове на уста.

След две години…

Султанът подготвя нов поход този път за Багдад. Кьосем отива във вакъфа, придружена от Атике и принцовете.

Народът я аплодира. Наложницата, която води принцовете, ги извежда от вакъфа и ги отвличат. Малката принцеса Кая вижда това. Атике раздава храната. Кая ѝ казва, че наложницата е извела братята ѝ. Атике се втурва да ги търси. Отвеждат принцовете на тайно място.

Агата плаща на жената и ѝ казва, че лодката е готова и вечерта ще си тръгне. Господарят празнува решението си в двореца на Йосиф паша. Хаджъ ага съобщава на падишаха, че принцовете са отвлечени. Гюлбахар е заповядала да отвлекат децата. Синан паша е намесен в това престъпление.

Гюлбахар праща писмо на султана, в което им пише при какви условия ще върне принцовете. Господарят се среща с Гюлбахар. Пита я къде са принцовете. Султанката отново обвинява Кьосем.  Заявява на Мурад, че Валиде е убила най-близките му, за да сложи Касъм на трона. Синан паша търси къде е Гюлбахар и разбира, че любимата му султанка е на среща с господаря. Мурад пита майка си дали наистина е убила Силяхтар и Фария и е хвърлила вината на Гюлбахар.

Султанката е предложила да освободи принцовете срещу живота на братята му. Кеманкеш разпитва и измъчва Гюлбахар по заповед на Кьосем в килията, но тя не проговаря. Атике разказва на Касъм какво е направила Гюлбахар. Мурат заявява на Кьосем, че ще намери и спаси децата си независимо какво ще му струва.

Кеманкеш залавя наложницата. Султанът заставя жената да го заведе при децата му. Господарят претърсва сградата. Там е и Синан паша. Той заставя децата да млъкнат и Мурад не открива синовете си. На сутринта султанът показва убитите си братя на Гюлбахар, докато палачите са още вътре. Султанката обещава на Мурад да го заведе при децата му. Кьосем е напрегната. Атике й казва, че господарят е изпратил палачите при децата ѝ.

Мурад взима принцовете и заповядва на Хюсеин да го отведе в двореца.  Султанът започва да я души, като ѝ казва, че братята му са живи. Сина паша става свидетел на смъртта на Гюлбахар.  Йосуф паша казва на Кьосем, че са приспали децата ѝ и са заблудили Гюлбахар. Сега вече внуците ѝ са свободни. Мурад не позволява на майка си да докосва децата му. /За жената