Начало ЗА ДОМА Как да се отървете от насекомите в кухнята завинаги: комарите, хлебарките и...

Как да се отървете от насекомите в кухнята завинаги: комарите, хлебарките и мравките никога повече няма да се върнат

251
Сподели

Кухнята – място, където трябва да има идеален ред, защото има складирани продукти, от които подготвяме храната и ястията, в които ги слагаме.

Но независимо от начина, по който се опитваме да поддържаме чистотата, много често внезапно се появяват насекоми : мравки, мухи, комари и хлебарки, които не можем да изгоним.

Ако някога сте се сблъскали с този проблем, вероятно знаете, че да се отървете от малките мръсници никак не е лесно.

репалент срещу насекоми

Виждайки неканените гости в кухнята, ние незабавно бягаме към пазара, за да купим различни отровни продукти, след което е по-добре да не влизаме в кухнята за известно време. Като използвате такива химикали, трябва да внимавате да не вдишвате вредните пари и да опазите детето и домашните любимци. Ние знаем един стар начин за борба с насекоми с просто средство от 3 съставки. И сега ще ви го споделим!

натурално средство за премахване на насекоми

Как да се отървете от насекомите в кухнята

Ще ви трябва

500мл ябълков оцет 500мл растително масло 500мл. шампоан

Как да го приготвите и използвате

Смесете внимателно всички съставки, изсипете получената смес в спрей. Силно разклатете бутилката и напръскайте сместа на места, където най-често виждате насекомите. Можете да поръсите продукта около периметъра на кухнята, просто бъдете изключително внимателни с работните повърхности. Разбира се, такова народно лекарство практически не е опасно за човешкото здраве, но е по-добре да положите максимални усилия, за да не стигне до храната ви.

Ако се сблъскате с такъв проблем, не забравяйте да опитате този инструмент за борба с насекоми.

Запишете статията в отметките си и я споделете с приятелите си!

 

Иточник: За жената