Начало КЛЮКАРНИК Огромна трагедия в семейството на Тина Търнър, застреля се най-големият ѝ син...

Огромна трагедия в семейството на Тина Търнър, застреля се най-големият ѝ син (СНИМКИ)

163
Сподели

Най-големият син на известната американска певица Тина Търнър, 59-годишният Крейг Реймънд Търнър, се е самоубил като се е самопрострелял, съобщава TMZ.

Тялото на мъжа е открито в дома му в Студио Сити в Калифорния. Главният съдебен лекар в областта е потвърдил самоубийството, въпреки че все още се очаква официалната аутопсия.

Тина Търнър е родила Крейг на 18-годишна възраст по време на интимните й отношения със саксофониста Реймънд Хил. По-късно певицата се омъжва за музиканта Айк Търнър, който осиновява Крейг.

78-годишната Тина има четири деца: синът й Крейг и 57-годишния Рони, който е единственото дете на Тина и Айк от съвместния им живот, както и двете деца на Айк от първия му брак, които Тина е осиновила, когато се омъжват през 1962 г . – Айк джуниър на 59 години, и Майкъл на 58 години.


Тина Търнър и Айк Търнър заедно с 4-те им деца. Крейг е правият в дясно на снимката

През май 2005 г. Тина Търнър разказа в предаването на Опра Уинфри, че нейният най-голям син Крейг е виждал множество пъти как майка му е обиждана и бита от Айк Търнър и го нарича „много емоционално дете“.


Тина и Айк

„Децата на Айк никога не реагираха, но най-големият ми син, Крейг беше много емоционално дете. Той винаги гледаше с тъга в погледа“, разказва певицата.


Тина Търнър и сина ѝ Крейг Търнър

Починалият 59-годишният Крейг Реймънд Търнър е работил в сферата на недвижимите имоти в Сан Фернандо, Калифорния.

 

Източник: Блиц