Начало КЛЮКАРНИК Астролог предупреждава: Всички сме изкушени да го правим, но днес в никакъв...

Астролог предупреждава: Всички сме изкушени да го правим, но днес в никакъв случай не правете това!

110

17-ят слънчев ден е време за освобождаване на страховете, за защита на справедливостта. Добре е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се учите, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес.

„Могат да се подписват важни документи. Желателно е да бъдете много внимателни със словото и имената в този ден. Хубаво е да се започне цикъл на образование, на учене. Може да се пътува на дълги разстояния. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения и за ново запознанство“, добавя астрологът.

„Не се препоръчва да се отваря прозорец, да се планират и завършват дела. Нежелателно е да се сключва брак в този ден. Нищо не трябва да се планира. Противопоказно е да се изпитва страх. Не стойте дълго у дома!

Не бива да спите дълго и продължително да се гледате в огледалото. Неблагоприятно е за чистене и изхвърляне на боклуци“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Не се препоръчват брачни контакти. Да не се яде пилешко месо! Да не се обиждат домашните птици и дърпат перата им“, добавя тя.

„Не се препоръчва да се готви в този ден храна. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др. Добре е да смените дрехите, да облечете нещо ново и чисто. Препоръчва се бяло, жълто, оранжево и тъмно-червено. Откажете се от мрачните тонове, сивите и небесносините“, съветва астрологът, пише Пик.

„В този ден е по-добре е да не сънувате. Да се спи малко и на светлина. Всички приятни сънища могат да се изпълнят на обратно. Да сънувате храм е знак за изпитание, за търпение“, добавя Ивелина Пенчева.