Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Тарък отвлича Емир и се опитва да го...

Днес в Черна любов: Тарък отвлича Емир и се опитва да го убие, но Зейнеп го спира

257
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (09-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Мерджан разказва на Кемал и Нихан как са убили Озан. Той наистина е бил отровен и когато отровата е подействала е загубил съзнание.

В същото време Зейнеп е притиснала лицето му с възглавницата, но не го е убила. Тогава някой е решил да заличи следите и е качил Озан, за да изглежда смъртта му като самоубийство.

Младежът е починал от това обесване, тъй като човекът, който прикрива следите, не е разбрал, че Озан е бил още жив, макар и в безсъзнание. Всички следи показват, че зад поръчителството на убийството не стои Емир, а Туфан.

Кемал и Нихан не вярват на думите на полицайката. Тарък е отвлякъл Емир и го е сложил в багажника на колата си. Откарва го до едно пусто място и насочва пистолет срещу него. Тъкмо да стреля и Зейнеп и вика брат си по име. Момичето случайно го забелязва, че минава с колата и хваща такси, за да го проследи.

Така стига до мястото, където са Тарък и Емир. Нихан иска този, който е обесил брат й, да бъде намерен. Тарък стреля напосоки, разбирайки, че сестра му носи детето на Емир. Зейнеп успява да разубеди брат си да пусне оръжието. Емир заявява на момичето, че истинският убиец на Озан е Тарък. Кемал си спомня разговора с батко си и се досеща, че той е убиецът.

Тарък си признава пред Зейнеп, че когато е провесил Озан, младежът е бил още жив. Зейеп е категорична, че Емир ще сключи брак с нея. После получава спазъм и Козджоулу я води в болницата. Мерджан е категорична, че Тарък е убиецът, но търси още доказателства за това./За жената