Начало КЛЮКАРНИК Днес звездите вещаят огромни промени в живота! Пред вас е съдбовно решение!

Днес звездите вещаят огромни промени в живота! Пред вас е съдбовно решение!

168
Сподели

22-ят слънчев ден е свързан със свободния избор, движение във времето и пространството. Добре е сега да се направи избор на пътя.

Това е ден на неочакваните и внезапни промени, но да не се внася хаос, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„Много неща можете да измените към по-добро. Препоръчва се да се предприемат резки промени в живота.

Например внезапно преминаване на друга работа, да си смените прическата. Нищо не трябва да се планира предварително и да се действа по предварителен сценарий. Действайте по интуиция! Вслушвайте се във вътрешния си глас! Неподходящо е за начало на нови дела“, предупреждава астрологът.

„Необходимо е да се освобождавате от всичко ненужно. Благоприятно е за пътешествие, нови контакти и нови запознанства. Не се препоръчва да стоите в къщи и нищо да не правите. Бъдете повече сред хората навън! Направете пауза и малко си отдъхнете – нека вятърът проветри мозъка ви! Проявявайте благородство, чест и достойнство! Помагайте на приятели и близки! Хубав ден е за гости.

Не избягвайте съпружеските обятия. Отдайте се на любовта. Не подписвайте важни документи. Можете да се подстригвате и да режете ноктите си“, добавя Ивелина Пенчева. „В този ден не трябва да се гладува. Да се яде повече! Храната трябва да е лека и вегетарианска. Пийте повече чай. Подходящо за различни салати, закуски.

От алкохола се препоръчва бяло вино, бира. Да се избягва месо, особено хрущяли и кокали“, съветва астрологът. „За предпочитане са неярките и размити цветове в облеклото. Избягвайте всички пъстри цветове, особено червено и оранжево“, добавя тя, пише Блиц.

„Сънищата са пророчески и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате множество сънища – знак за благоприятни промени в живота. Да сънувате огън – знак за помощ и успех. Да сънувате дърво в гората – знак за ново запознанство и покровителство. Да се къпете във вода или да сънувате вода е лош знак. Дъжд – знак за изцеление и защита. Да усетите полъха на вятъра, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и покровителство свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за позор и разобличаване“, добавя Ивелина Пенчева.