Начало КЛЮКАРНИК Феновете останаха без думи! Цветанка Ризова тотално се обезобрази, вижте как!

Феновете останаха без думи! Цветанка Ризова тотално се обезобрази, вижте как!

236
Сподели

Цветанка Ризова не прилича на себе си

Цветанка Ризова се обезобрази. Водещата не прилича на себе си. Драстичното отслабване я промени до неузнаваемост. От сочните форми на Ризова не е останала и следа. Тя се славеше като водещата с най-плътни естествени устни.

 

Причината за драстичното отслабване на брюнетката е известна на всички. Повече от година тя се носи на крилете на любовта с по-младия от нея доктор Веселин Йолов.

След като научила, че любимият й харесва по-слаби дами, Цветанка Ризова веднага се взела в ръце.

Първоначално водещата започнала по-лека диета, но тъй като не била доволна от резултата се подложила на по-суров режим. От менюто й вече отсъства напълно хляб, всякакви тестени и сладки храни. За да е сигурна, че ще запази резултата, Цветанка Ризова има 10 разтоварващи дни в месеца. През това време тя консумира единствено чай, плодове и вода.

Интересно е какво мисли любимият й за този режим. Все пак той е лекар и като такъв е длъжен да предупреди изгората си за последствията върху здравето й от тежките диети.

Преди време се появиха слухове, че Ризова и Йолов са се венчали тайно в хотел „Маринела“. Това се оказа поредната клюка, която няма нищо общо с истината. Докторът се събрал с приятели в ресторанта на известния хотел, за да почерпи по повод личен празник, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.