Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Нихан е купила къща, в която да се...

Днес в Черна любов: Нихан е купила къща, в която да се среща с Кемал, а Емир тайно ги наблюдава докато са там

168
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (12-и юли) в сериала “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Зехра се обажда на Нихан и предава желанието на Тарък да се види с нея. Нихан приема, но крие от Кемал. От фирмата за доставка на въглища сътрудничат на Лейля и Айхан да направят проверките, което е доста съмнително за двамата. Зейнеп се обажда на Хакан да се видят и да поговорят. Кемал проверява мината, влизайки в забоите.

После казва на Нихан, че Емир се е възползвал от нейното управление и я е накарал да подпише документите за нелегалната мина. Зейнеп казва на Хакан, че трябва да се оженят, за да са спокойни родителите ѝ. Казва му, че бракът им трябва да е фиктивен и те никога няма да бъдат истински съпрузи.

Хакан се съгласява и я уверява, че никога няма да се откаже от надеждата. Емир отново поставя условие на Нихан – да не се вижда с Кемал иначе ще я вкара в затвора. Тя приема условието и съобщава на любимия си, че вече не иска да се виждат. Нихан отива на свиждане с Тарък. Кемал се опитва да попречи, но не успява.

Тарък разказва как се е случило и заявява, че не искал да убива Озан. Нихан отвръща, че му вярва. Тарък я моли да повярва на Кемал и да не изоставя любовта си заради грешките, които е допуснал. На излизане от свиждането Нихан вижда Кемал да чака пред затвора.

Отива при него и го прегръща, заявявайки, че никога няма да го остави. Моли Кемал да й даде малко време, за да докаже думите си. Майката на Туфан дава писмо от сина си на Мерджан. В него той пише колко много обича Асу. Комисарката обещава на жената да доведе делото до край. Нихан е купила къща, в която да се среща с Кемал.

Когато двамата са заедно там, Нихан иска да бъдат откъснати от проблемите. Емир тайно наблюдава тази среща. Обажда се в инспекцията по труда и подава сигнал срещу жена си за незаконната мина…

 

Източник: За жената