Начало ВЕСТИ Разкритие! Укриват втори инцидент за брутална дефлорация на 10-годишно момиче в Равда

Разкритие! Укриват втори инцидент за брутална дефлорация на 10-годишно момиче в Равда

282

Две дечица тежко пострадаха при инциденти в аквапарка в Равда.

Вчера 9-годишно русначе момиченце бе докарано в УМБАЛ-Бургас вчера полуживо, с огромна кръвозагуба и разкъсано влагалище, след спускане от пързалка във въпросния аквапарк.

Цял предиобед днес отговорните лица на атракциона – маркетинговият мениджър Силвия Гогова и спасителите й от екипа, твърдяха, че от 12 години не са имали подобна неприятност, че съоръженията им са технически изправни, на тебелите са описани опасностите, а компетентни лица давали наставления преди спускането.

Бургаският сайт flagman.bg дава повече информация за първия инцидент от 3-и юли с украинче, което е пострадало по аналогичен начин на същото място на родното Черноморие.

10-годишно момиченце от Украйна било заедно с група от 8 деца – сънародници в аквапарка същия ден. То почувствало изведнъж силни болки ниско в корема и било откарано пребледняло в лекарския кабинет на самия атракцион. Лекарят вътре се посуетил, прегледал го и видял, че има кръвотечение. Изпратил го с линейка в Спешния център на УМБАЛ-Бургас. Ръководството на аквапарка не е взело абсолютно никакво отношение към оплакванията и състоянието на малката пациентка.

След извършените от специалисти прегледи в УМБАЛ-Бургас веднага са алармирани органите на МВР, тъй като е имало предположение, че украинчето е било изнасилено.

„Известно ни е, че веднага образуваха досъдебно производство в РУ-Слънчев бряг и започнаха светкавични разпити в аквапарка, както и на мястото, където бяха настанени дечицата – в Ахелой. Нямаме информация докъде са стигнали, но със сигурност вчерашният случай дава отговора“, каза източник.

10-годишното момиченце от Украйна било в много тежко състояние, съдебен лекар установил, че то е било девствено при жестокото разкъсване на неразвитите му още полови органи. Разследването се е водело с цел да се разкрие особено опасен престъпник, но няколко дни е удряло на камък.

Същата вечер – на 3 юли, полицаи пристинали в курортния комплекс „Мидия Ризорт“ в Ахелой, за да разговарят с придружителите на групата, както и с приятелчетата на момиченцето. Не открили нищо обезпокоително. Оказало се, че по пътя, сутринта и предната нощ около детето също няма съмнения за присъствие на опасен човек. Полицаите не можели да допуснат, че на най-оживеното място – аквапарка, някой може да придърпа малкото дете и да го изнасили така жестоко – без да се разбере.

Децата от Украйна са си заминали преди 4 дни. Образуваното досъдебно производство по този случай се е водело срещу неизвестен извършител, както и вчерашният./Блиц