Начало КЛЮКАРНИК Това са 3-те тоалета на Меган, за които цял свят говори (снимки)

Това са 3-те тоалета на Меган, за които цял свят говори (снимки)

166
Сподели

За един ден Херцогинята на Съсекс смени цели 3 тоалета. Те бяха кой от кой по-прекрасни и приковаваха погледите на всички.

Дамите по целя свят останаха впечатлени.

36-годишната Меган първо бе облечена в стилна черна рокля Dior. На тръгване за Дъблин обаче тя смени тоалета с елегантна блуза и права пола в тъмнозелено на Givenchy, съчетани със светлокафява чанта и обувки в същия цвят.

По-късно същия ден тя се появи отново в черно, но този път тоалетът бе на Емилия Уикстед. За градинското парти в резиденцията на бритнаския посланик в Иралндия Меган избра рокля с дебели презрамки и квадратно деколте с дължина под средата на прасеца. Тя бе прибрана в талията с широк колан с панделка.

Ансамбълът бе завършен с малък клъч Givenchy, обувки на висок ток, леко изрязани в задната част и обеци от любимата ѝ марка Birks. Меган бе сменила и прическата си. След като косата ѝ бе прибрана в нисък кок, за градинското парти тя бе спусната и разделена на път от дясната страна.

След срещата с министър-председателя Лео Варадкар, двойката се насочи към градинското парти на посланика, на което принц Хари държа реч и каза няколко думи на ирландски.

 

Източник: За жената