Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Полицията арестува Нихан, а Емир с помощта на...

Днес в Черна любов: Полицията арестува Нихан, а Емир с помощта на Асу взима Дениз от Кемал

379
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (13-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Нихан и Кемал обядват в своята къща заедно с Дениз и говорят за ежедневните неща, които се случват в истинските семейства. Полицията идва и арестува Нихан.

Тя разбира, че Емир я е предал и казва на Кемал. Емир организира капан заедно с Асу, за да вземе детето от Кемал. Асу подава жалба срещу Нихан при комисар Мерджан. Полицайката изпраща сестрата на Емир в отдел „Икономически престъпления“, но я предупреждава, че все още делото за убийството на Туфан не е затворено и че ще я следи.

Тарък предупреждава сестра си да не се обвързва повече с Емир. Зейнеп му отговаря, че много обича бащата на детето си. Емир взима детето от Кемал. Мерджан решава да помогне на Нихан и заедно със Зехра измислят стратегия да се справят с капана. Асу държи сметка на брат си, че не е постъпил правилно. Емир не е съгласен и изпраща документите за развод на Нихан, за да ги подпише.

Мерджан урежда свиждане на Кемал с Нихан. Лейля и Айхан разследват епидемия на децата от селото, посещаващи училището, издържано от холдинг „Козджоулу“. Мерджан показва писмото на Туфан на Кемал. Той отива да се срещне с Асу, а полицайката обещава, че ще разследва случая с „отвличането“.

 

Източник: За жената