Начало ВЕСТИ Внукът на цар Киро шпори с 300 км/ч по магистралата! (ВИДЕО)

Внукът на цар Киро шпори с 300 км/ч по магистралата! (ВИДЕО)

156
Сподели

Очевидно страстта към екстремните скорост и методичното нарушение на правилата е общ знаменател за цялата фамилия Рашкови, пише trafficnews.bg.

Този път проявилият се е наследникът на цар Киро Криси Рашков, който последва примера на роднината си Ангел Рашков, и отпраши с порше панамера с 300 км/ч по автомагистрала „Тракия“ край Пловдив.

Припомняме, че сродника на Криси – Ангел систематично се хвали с видеа в социалните мрежи, на които показва километража на колата, отчитащ грандиозната цифра. Интересното е, че и двамата правят рисковите драгове с лъскаво порше панамера. Дали возилото е добре известното от клиповете на Ангел, което младежът искаше да продава, не става ясно.

Любителското видео, в което е запечатано как Криси залепя крака за скоростния педал, е заснето с телефон от неговия спътник. Колата лети с недопустимата скорост в тъмната част на денонощието, което предполага огромна опасност.

Дали младежката неразумност на Криси и Ангел може да оправдае такива пътни изцепки?

Ангел Рашков веднъж вече изтърпя присъда, защото бе заловен да кара с фалшива книжка, а впоследствие няколко пъти се хвалеше в нета с дрифтове с BMW – то си, с рекордни постижения на магистралата и с приятелката си Виолета Шкодрова.

Така или иначе, явно това не е трогнало фамилията. Очевидно липсва и самосъзнанието, че придвижването с толкова висока скорост може да коства човешки живот не само на пътуващите в скъпарското возило, но и на останалите водачи на автомобили, които се движат по магистралата. /Блиц