Начало КЛЮКАРНИК Дамите, родени в тази зодия, никога не остаряват! Те са непредсказуеми, магични...

Дамите, родени в тази зодия, никога не остаряват! Те са непредсказуеми, магични и провокативни

128
Сподели

Жената, родена в зодия  Близнаци , се смята за забавна, комуникативна, магическа и провокативна. Тя има младежки вид и е изключително харизматична.

Дамите, родени в тази зодия, са непредсказуеми и тяхното социално и добро настроение може много бързо да бъде заместено от отдалечено и арогантно поведение.

Тя никога не е уморена от опознаването на нови хора и не е огорчена, но не винаги се интересува от дълги любовни отношения.

От потенциалния партньор очаква психическа съвместимост и не си позволява връзка с някой, който не е в състояние интелектуално да я предизвика. Жените, родени в тази зодия са постоянно в движение и няма концерт, премиера или значимо събитие, на което да не присъстват, особено ако това го изисква професията им.

Тя постоянно приспособява собствените си нужди към партньора си, но е готова да използва всички „женски оръжия“, чар и атракция, за да получи това, което иска. Ако се довери на партньора си, тя ще открие нови светове пред него и ще го накара да се почувства свеж и млад. С такава съпруга всеки ден е нов ден – тя е жена, с която няма баналности, защото знае как да даде смисъл на живота. Тя е пълна с изненади.

Когато сте най-самотни, ще ви изненада с билет за концерт на любимата ви група или спортно събитие. Всичко, което се изисква от вас е, понякога и вие да я изненадвате.

 

Източник: За жената