Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Прострелват Лейля, Хакан се опитва да убие Емир,...

Днес в Черна любов: Прострелват Лейля, Хакан се опитва да убие Емир, а хората на Емир упояват Кемал и предизвикват пожар в къщата

143
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (17-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „!

Лейля продължава със своето разследване. Айхан ѝ казва, че търсеният човек, собственик на парцела, е намерен, но се оказва, че е само посредник. Бащата на Емир иска да убие Лейля.

Синът му го спира. Казва на баща си да заличи всички следи до които може да се добере Лейля. Кемал отново моли сестра си да не се омъжва за този, когото не обича. Зейнеп и Хакан сключват брак. Тя казва да, но Хакан се отказва в последния момент.

Емир е изпратил хора да заплашат Хакан, като са хванали брат му. Хакан казва, че това дете е от Емир. Хюсеин получава сърдечна криза. Зейнеп бяга разочарована, а Емир я пресреща. Кара я да се качи в колата му.  Отказват да дадат резултатите от разследването на Лейля. Една от служителките ѝ обещава да ѝ предостави документа тайно. Зейнеп обявява война на Емир.

Хакан отпраща брат си да замине далеч от Истанбул. Кани се да довърши започнатото. Докладват на Емир, че Нихан и Кемал са заедно в тяхната къща. Разпорежда се на хората си да направят всичко възможно да ги разделят. Лейля получава доклада. Галип взима доклада, но Лейля го заплашва, че ще предизвика нова проверка.

Галип заповядва да я убият. Хората на Емир упояват Кемал и предизвикват пожар в къщата. Нихан и Лейля звънят по телефона, но никой не вдига. Нихан се усеща, че това е номер на Емир, за да убие Кемал. Лейля тъкмо отива при Айхан и стрелят по нея със снайпер. Нихан влиза в горящата къща и се опитва да извади любимия си. Хакан причаква Емир пред къщата и стреля…

 

Източник: За жената