Начало КЛЮКАРНИК Ето защо официалните снимки от кръщенето на принц Луис са толкова специални

Ето защо официалните снимки от кръщенето на принц Луис са толкова специални

163
Сподели

Дни след кръщенето на принц Луис на 9 юни, от двореца Кенсинтън разпространиха в социалните мрежи официалните портрети от събитието.

По традиция, след церемонията в църквата и преди приема, който този път се състоя в резиденцията Clarence House в Лондон, семейството и най-близките им позираха за няколко снимки.

Фотограф на снимките е Мат Холиак.

Уилям и Кейт са се спрели точно на него заради кадрите, които засне по повод 70-та годишнина от брака на кралица Елизабет и принц Филип.

Кадрите са уникални най-малко поради факта, че на тях зa първи път виждаме Меган Мaркъл, която е част от кралското семейство от два месеца. За разлика от нея, кралица Елизабет е големият отсъстващ както на фотосесията, така и на самото кръщене.

Докато на снимките в дена на събитието главното действащо лице принц Луис бе все заспал, на портретите виждаме за първи път красивите му сини очи. Снимката на Уилям и Кейт заедно с трите им деца е първата официална в този състав.

На едната обща фотография виждаме, че семейството на Мидълтън има числен превес пред това на принц Уилям. Родителите на херцогинята, сестра й Пипа с нейния съпруг, както и брат им Джеймс. От другата страна – Чарлз, Камила, Меган и Хари.

С всеки подобен повод се затвърждава тезата, че принцовете Уилям и Хари и техните съпруги са тези, които ще поведат кралския двор по новия курс, където остарелите традиции и предразсъдъци остават на заден план./За жената