Начало КЛЮКАРНИК Месечен хороскоп за август 2018-3 зодии ще са на гребена на вълната!...

Месечен хороскоп за август 2018-3 зодии ще са на гребена на вълната! Ще бъдт успешни и щастливи!

102

Август ще бъде горещ както по отношение на времето, така и в страстите, които съпътстват живота на зодиите през последния летен месец.

Късметът със сигурност ще бъде на страната на 3 смели и открити зодии, които не се страхуват да кажат това, което мислят и искат.

Хороскоп за август зодия Овен

Особено Овни, които не са били много щастливи в любовта, може да очакват промяна август.

Най-накрая имате възможност да излезете и да срещнете някой нов човек. Дори и дългосрочните връзки ще процъфтяват в този период. Те ще бъдат много хармонични и връзката между партньорите ще бъде много силна. Сега е времето да направите следващата крачка.

Ще разберете кои са истинските ви приятели и кои не. Фалшивите ви приятели ще завидят на успеха ви и дори ще опитат да злоупотребят с вас. Не оставайте да ви заблудят. Напротив, трябва да разрешите тези неща възможно най-скоро. По отношение на връзките, август ще бъде положителен месец за зодия Овен.

Ако сте напълно сигурни, че имате право, можете да спорите с шефа си.

Има опасност от дребни наранявания заради невнимание. Внимавайте.

 

Хороскоп за август зодия Телец

През август очаквайте стабилност в работата. Ще бъде най-добре за вас да отидете на почивка през този месец. Със сигурност го заслужавате след цяла година работа. Да не споменаваме, че Телците няма да пропуснат никаква възможност. Не се страхувайте от непознатото. Преживяванията, който ще натрупате от необичайните места и дейности ще ви остане за цял живот.

Фокусирали сте се прекалено много на личния си живот напоследък и може би сте пропуснали важни събития в работата. През август, хармонията, която ще чувствате вкъщи или във връзката си, ще компенсира стреса в работата. За щастие, Телците могат да разчитат на партньорите си. Те ще ги подкрепят в трудните моменти.

Ако не сте съгласни с хората, кажете им, но винаги поддържайте добри маниери.

Разпространявате усмивки около вас, но вътрешно не се чуствате много добре. Кажете какво притеснява.

 

Хороскоп за август зодия Близнаци

Ако отдавна жадувате промяна, сега е точният момент да направите нещо по въпроса. Август е изпълнен с положителна енергия във всички области. Всичко, което докоснат Близнаците ще процъфтява. Това може да бъде използвано максимално, например в кариерата. Други са настроени за почивка, но вие не намалявайте усилията си.

През последния месец на лятото – август, звездите ще преминат в стабилна позиция още веднъж и събитията около Близнаците ще се успокоят. Този период ще бъде по-интелектуален и ще имате време да размишлявате. Може би, ще откриете какво е трябвало да бъде направено по друг начин. Въпреки това е късно да се самосъжалявате.

Може би сте търсили вниманието на шефа си прекалено дълго, но най-накрая ще разберете, че не си заслужава.

Отидете на пътешествие. Ако времето е лошо, поне си направете някакви планове.

Настроението ви рефлектира на физическото ви състояние. Оставете грижите настрани и спортувайте.

 

Хороскоп за август зодия Рак

Този горещ летен месец ще донесе успех в кариерата на Рак. Докато другите си почиват, вие сте способни да се концентрирате напълно. Също така не ви липсват интересни идеи. Хороскопът препоръчва да не се страхувате да изразите мнението си през август. Новопридобитото ви самочувствие ще бъде използвано и в личния живот – поемете инициатива, половинката ви ще го оцени.

Представителите на зодия Рак ще бъдат значително по-зрели и уравновесени през август, след като превъзмогнат всички трудности. Най-накрая ще имате време за почивка. Заслужавате я. Отидете на почивка. Според вашия хороскоп, екзотитното пътуване е най-добрият начин за почивка. Има голяма вероятност да преживеете увлечение и приключение.

Сега е правилното време за инвестиции. Ще бъдат успешни.

Време е да прекратите лошите си навици. Звездите ви благоприятстват тези дени.

 

Хороскоп за август зодия Лъв

За нещастие, този месец няма да бъде положителен, а точно обратното. Външно влияние ще намали темпото на работа на Лъвовете и те ще трябва да наваксват с много неща. Забравете за почивка през август, ще трябва да наваксвате недовършената работа и да поправите стари грешки.

Месец август ще бъде под знака на високо темпо на работа и това е свързано неизбежно с умора. В тези моменти е важно да си почивате. Направете си масаж след работа или изпуснете малко пара, докато спортувате. Трябва да се научите да отделяте работата от личния си живот. Ще бъдете по-спокойни.

Опитайте нещо ново, екзотично и странно. Ще имате преживявания, за които да говорите и да бъдете център на вниманието.

Не се отчайвайте, ако не можете да отидете на работа, защото сте болни. От време на време, всеки има право да остане вкъщи.

 

Хороскоп за август зодия Дева

Този месец ще се върти предимно около кариерата ви, дори и вашите мисли да тръгват в друга посока. Ще бъде важно за Девите да се концентрират върху това, което правят. Дребни грешки по невнимание могат да доведат до големи проблеми. Не трябва да пренебрегвате и сърцето си през март.

Изглежда, че работата не ви удовлетворява, както преди. Задачи, на които сте се наслаждавали преди, сега ви изглеждат съвсем обикновени. И все пак, хороскопът не предвижда смяна на работното място през август. И това време ще дойде. За сега Девите трябва да обръщат внимание на дейности, които харесват.

Когато нещата станат трудни, ще се окаже, че вие се справяте много по-добре от колегите си.

Целунати сте от музата и сега сте изключително креативни. Създайте подаръци, декорация за къщата и т.н

 

Хороскоп за август зодия Везни

Ситуацията във връзките ще бъде спокойна и хармонична. Затова, може да се насладите на дълга романтична необезпокоявана нощ за двама. Необвързаните Везни имат шанса да срещнат сродната си душа през август. Не отказвайте покана за парти или пътуване. Не знаете дали няма да срещнете някой интересен човек.

Опитайте се да намерите нещо положително във всяка ситуация. Няма да бъдете много добре във взаимоотношенията през август, но поне можете да вложите усилията си в работата, което ще ви задоволи отново, след като превъзмогнете всички трудности. Везните могат да очакват напредък в работата си през този месец.

Не забравяйте старите си приятели. Отделете си време, за да се срещнете за кафе, например.

Трябва да се успокоите. Това важи в пълна сила тези дни. Внимавайте да не настинете.

 

Хороскоп за август зодия Скорпион

Ако Скорпионите успеят ефективно да си организират времето ги очаква много плодотворен период през август. В кариерата, целите които си поставяте могат да бъдат постигнати. Само още малко работа и сте успели. Не забравяйте да си почивате и да се наспивате. Иначе, може да възникнат здравословни проблеми.

Пасивността не е правилното нещо за Скорпиона по отношение на кариерата. Благодарение на усилията си, които направихте по-рано, и които вашите началници все още помнят, не ви очакват проблеми. През август ще трябва да пренаредите приоритетите си. Вашето темпо не може да бъде средно ниво в дългосрочен план.

Не се подчинявайте и не оставяйте хората да се държат с вас по този начин. Застъпете се за правата си.

Не стойте пред телевизията, разглеждайки каналите. По-добре гледайте любимия си филм.

 

Хороскоп за август зодия Стрелец

През август всеки Стрелец трябва да внимава по отношение на работата си. Заради умората, която ще преживеете през този месец, ще направите малка грешка. Дори последствията да са леки, е възможно да навреди на връзката с шефа ви. Все пак можете да разчитате на подкрепа от половинката си или от семейството.

През август ще се появят емоции в интимния ви живот. Стрелците ще жадуват за компания от срещуположния пол. Тези, които са в задоволителна връзка, могат да очакват романтика и съвместно внимание. Другите могат да отидат на „лов“ и да се насладят на свободата, тръпката и флирта. И кой знае, точно сега може да срещнете и „единственият/единствената“.

Ако не сте съгласни с хората, кажете им, но винаги поддържайте добри маниери.

 

Хороскоп за август зодия Козирог

Козирозите ще посветят този период на кариерата. Сега имате нов шанс, и ще трябва да се върнете обратно в играта. Ако се стремите към нещо, през август има шанс да го постигнете. Не се страхувайте да изпъкнете от тълпата и да покажете своите качества. Началниците със сигурност ще оценят креативността и новите идеи. А на вас със сигурност няма да ви липсват такива.

Още веднъж ще имате повече свободно време. Нищо не спира представителите на зодия Козирог от това, което искат и това, което ги прави щастливи през август. Можете да помислите да отидете и на почивка, все пак го заслужавате. Излизайте, срещайте се с хора. Звездите са в стабилна позиция и ще имате късмет с новите запознанства.

Определено не трябва да мързелувате дори, когато другите го правят. Вашият шеф ще забележи усилията ви.

Масажът е правилната дейност за вас. Дали вие ще правите масаж или ще ви правят масаж, ще ви направи щастливи.

 

Хороскоп за август зодия Водолей

Август ще донесе събития в работата. Всеки Водолей трябва да обърне внимание там. Ще се натъкнете на проблем, чието отлагане няма да бъде възможно. Ако успеете да го разрешите успешно ще бъдете похвалени до небето. Важно е да ангажирате вниманието си и да измислите чисто нова идея, когато всички мислят, че сте в задънена улица.

Не оставайте обкръжението да ви безпокои. През август ще трябва да опитате да работите усърдно. Ако не внимавате в работата си, може да изпуснете важна информация и да трябва да наваксвате много. Водолеите ще се окажат в неочаквани затруднения.

Бъдете постоянни, дори да е за сметка на останалите. Това е състезание и такъв е животът.

Не забравяйте старите си приятели. Отделете си време, за да се срещнете за кафе, например.

 

Хороскоп за август зодия Риби

Голям обрат можете да очаквате през август. Ситуацията най-накрая ще се обърне в кариерата, така и в личния живот за всеки представител на зодия Риби. Особено необвързаните ще чувстват зараждане на нежни емоции, които те ще искат да споделят с някого. Този месец ще има най-голям шанс да намерите човек, който мисли като вас. Следователно, хармонията е гарантирана.

Ако имате нужда от помощ, не се страхувайте да попитате. Всички са склонни да ви помогнат, ако им обещаете услуга в замяна. Това включва вашите колеги, приятели, дори и шефа ви. Благодарение на енергията, с която Рибите са заобиколени през август, ще очакват положителни отговори във всяка област.

Може би сте изнервени от работата и другите задължения, но не се притеснявайте, всичко ще се оправи.

Поспете до късно, ще имате повече енергия през деня.

 

Източник: За жената