Начало ВЕСТИ Млада жена отиде да се забавлява в караоке бар, но завърши вечерта...

Млада жена отиде да се забавлява в караоке бар, но завърши вечерта в болница с обезобразено лице (СНИМКИ 18+)

102
Сподели

На 17 юни 26-годишната Ирина Малишева от Асперонск, Краснодарска област в Русия, решила да посети караоке бар. Младата и красива жена въобще не си е и помисляла, че ще завърши вечерта в болнично заведение с обезобразено лице.

Ужасяващата история е широко коментирана в мрежата след като потърпевшата публикува снимки след инцидента и разказа за него. Ирина разказва, че тя и нейният съпруг се наслаждавали на времето си заедно в караоке бар, където работела тяхна обща позната.

В един момент Ирина решава да пее караоке и една от посетителките (Лариса Л.) по някаква причина започва да записва изпълнението й на телефона. Ирина помолила непознатата да изтрие видеоклипа, но получила категоричен отказ. Продължавайки да спорят, жените излезли на улицата, а приятелите на Лариса тръгнали след тях.

На улицата Ирина отново поискала непознатата да премахне видеоклипа и дори заплашила със съд. В отговор Лариса я ударила по рамото и изляла чаша алкохол в лицето й.

„Очите ме защипаха силно. Опитвах се да се защитя, сграбчих я за ръцете. Жената обаче се измъкна, хвана ме с лявата си ръка и счупи чашата в главата ми, а след това със стъклото сряза лицето ми „, разказва пострадалата.

Момичето закрещяло от болка и изненада, а виковете й привлекли вниманието на други посетители на заведението. И докато те оказвали на Ирина първа помощ, миели раните и се обадили за линейка, Лариса и приятелите й се прибрали с такси. В болницата лекарите диагностицирали черепно-мозъчна травма и сътресение на мозъка. Освен това лицето на момичето било покрито с дълбоки рани, поради което едва успявала да говори.

Веднага след инцидента Ирина подала молба в полицията. Нападателите били доста бързо открити и срещу тях било започнато наказателно дело. Лариса и нейната приятелка имат своя собствена версия на случилото се: те твърдят, че самата Ирина ги е атакувала. В момента нито една от участничките в битката не е арестуван.

„В тази вечер след инцидента, нападателката беше в болницата. Минавайки, тя каза, че няма да й се случи нищо. Твърди че баща й през 90-те години е държал завод в града, така че има връзки. И съм объркана, не знам какво да правя „, заявява Ирина.

Помощ на Ирина оказва съпругата на футболист от „Краснодар“. В Берлин тя открила хирург, който се съгласил да оперира Ирина. Лекарят, който специализирал в възстановяването на лицата на жертвите на пътно-транспортни произшествия, вярва, че е необходимо да се извърши операция възможно най-скоро – в този случай има възможност да се възстанови мимиката на лицето и да се направят белезите незабележими. Сега Ирина събира пари за пътуване до Германия./Блиц