Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Асу изпраща баща си далеч от Истанбул, Зейнеп...

Днес в Черна любов: Асу изпраща баща си далеч от Истанбул, Зейнеп отива на свиждане на Емир, Мерджан подслушва разговора им

196
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (19-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Майката на Емир разказва на Кемал и Нихан, че по време на финансова криза, Галип е продал един чифлик и си е покрил дълговете. Асу пита майка си, какво са правили двамата влюбени при нея.

Мюжгян отговаря, че им е разказала за живота си с Галип. Асу заявява, че ако се наложи да избира на кого да навреди – на Галип или Кемал, би защитила баща си. Емир се опитва да изнудва Мерджан да го освободи, но тя не поддава. Кемал и Нихан отиват на мястото, където е бил чифликът и разбират, че там има нещо увреждащо околната среда.

Асу изпраща баща си далеч от Истанбул, докато случаят приключи. Той се притеснява, че до фалит на фирмата ще се стигне заради решението на брат и сестра да го отпратят. Зейнеп отива на свиждане на Емир. Момичето обяснява на комисарката, че ще разбере това, което Емир е намислил.

Кемал поръчва да вземат проби от почвата и да ги изследват. Зейнеп казва на възлюбения си да остави брат ѝ на мира в името на детето си. После съобщава, че Емир е предизвикал пожара. Той отговаря, че не може да го докаже. Мерджан подслушва разговора им.

Разпорежда се, докато Емир е в ареста, да намерят доказателства. След два дни… Полицията открива, че един от заподозряните в стрелбата срещу Лейля е бил на местопрестъплението с крадена кола. Освобождават Емир от ареста…..

 

Източник: За жената