Начало КЛЮКАРНИК Дъщерята на Бриджит Макрон с разкритие за майка й и френския президент,...

Дъщерята на Бриджит Макрон с разкритие за майка й и френския президент, когато тя му е била учителка в училище

186
Сподели

Преди една година, когато младият и амбициозен Емануел Макрон бе избран за президент на Франция, съпругата му Бриджит, която е с 24 години по-възрастна от съпруга си, беше в центъра на вниманието.

Романтичната история за любовта им започва като в приказка: 15-годишният Емануел се запознава с бъдещата си съпруга в училище, когато тя го учи на латински и литература. По това време Бриджит е омъжена и вече е родила три деца.

На 17-годишна възраст момчето доказва, че някой ден определено ще достигне висоти.

И става така.

През 2007 г. двойката се обвързва с брак. Въпреки факта, че опонентите на Макрон все още активно критикуват двойката, съпрузите изглеждат доста щастливи. Това потвърждава дъщерята на Бриджит от първия й брак – Тифани Озиер. 34-годишният адвокат казва, че отношенията на майка й с втория й съпруг не изглеждат толкова сладки, колкото описват в пресата, а … много по-добре!

Въпреки постоянната заетост, френският президент винаги намира време за живот извън задълженията.

Тифани споделя, че Макрон не оставя майка ѝ сама задълго, обича да държи ръката ѝ не само на публично място, но в неработно време. „Това е точно това, за което всяка жена мечтае „, казва дъщерята на Брижит.

За отношенията на майка й с Макрон, Тифани научила като ученичка в гимназията: „Веднага след като разбрах за връзката им, като че ли може да звучи невероятно, но аз дори се съмнявах в сериозността на намеренията му. Еманюел доказваше това с поведението си, беше много очевидно. Когато те са заедно, светът изглежда престава да съществува за тях. “

Тифани споделя: „Ако ме поканят да дам собствената си дефиниция на думата „любов“, ще говоря за отношенията на майка ми и Емануел. Освен това дъщерята на Бриджит е сигурна, че всички критици на майка й просто й завиждат.

Поглеждайки към тези съпрузи, е невъзможно да не им се възхищаваме. Двойката Макрон още веднъж доказва, че любовта няма възраст и живее не три години, а цял живот ./За жената