Начало КЛЮКАРНИК Мария вбеси зрителите на Шоуто на Слави!

Мария вбеси зрителите на Шоуто на Слави!

133
Сподели

Мария си навлече гнева на зрителите на шоуто на Слави Трифонов. Навръх рождения ден на Васил Левски пайнерката се изяви в национален ефир. Патриотичното настроение на зрителите пред екрана беше помрачено от изявата й.

Навръх рождения ден на Апостола тя изпя в ефир последната си песен. Зрителите недоумяват защо точно на този ден пайнерката реши да ги подразни с песен, която промотира още преди месец.

Оправданието, че тя гостува на Слави на този свят ден, за да представи новото си творение, никак не се хареса на зрителите.

Гневна зрителка пише в социалните мрежи, че й се повдига след изявата на Мария, която и този път не представи нищо – просто поредната песен с пошло съдържание, изпята на плейбек.

Водещ на предаването беше Иво Сиромахов и през цялото време Мария не спря да се прави на изненадана от отсъствието на Дългия.

Няколко пъти тя подчерта, че много бързо получила авторските права на тази песен и от първия разбрала, че тя е точно за нея.

Вероятно желанието й да се появи в шоуто е свързано със сватбата на бившия й съпруг, тъй като Мария иска да напомни за себе си и да покаже на всички, че живее добре и без него.

Само преди дни Християн Гущеров се венча за Светлана Василева, а сватбата им предизвика същинска истерия в медиите, пише Hot news.