Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Айхан залавя Галип, Лейля идва в съзнание и...

Днес в Черна любов: Айхан залавя Галип, Лейля идва в съзнание и се подобрява

126
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (20-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „.

Емир се среща със Зейнеп. Тя го пита дали е помислил за това, което му е казала.

Отново настоява Емир да остави Нихан и брат ѝ. Зейнеп го предупреждава, че Кемал ще победи в тази вражда и до него няма да има никой. Емир се обажда на Асу да се разведе с Кемал и да върне акциите на фирмата. Мерджан арестува човека посочен от детето.

Хората на Айхан хващат посредника, който е купил терена. Човекът казва, че Галип е искал да премахне човека, който разследва тази работа. Айхан се вбесява и тръгва към Галип. Асу казва на Кемал, че е съгласна на развод. Иска да ѝ върне акциите от фирмата. Той се разпорежда на Зехра да започне процедурата и да върне на Асу всичко по брачен договор. Кемал научава, че в терена има радиоактивно замърсяване. Мюжгян търси Асу във фирмата.

Дъщеря ѝ я няма, но майката вижда бележника ѝ. Мюжгян звъни на Кемал. Съобщава му, че Галип ще избяга в Чили.  Кемал търси Айхан, но не го открива в гаража му. Разбира от пленника там, че учителят е научил всичко за Галип.  Айхан залавя бащата на Емир. Мерджан разпитва арестувания стрелец. Той признава, че е нает от Галип Козджоулу.

Комисарката звъни на Кемал. Той ѝ казва да спре Галип, защото ще избяга в чужбина. Емир не може да се свърже с баща си по телефона. Пита Асу знае ли нещо за него. Тя отговаря отрицателно. Айхан е хвърлил Галип в една преса за боклук на сметището. Полицията също не може да открие бизнесмена. Нихан вижда, че леглото на Лейля е празно и припада.

Айхан пуска пресата, но Кемал се намесва и спасява Галип. Айхан избухва и започва да налага пленника си. Зехир едва го удържа.  Нихан идва в съзнание и се събужда в стаята на Лейля. Леля ѝ е дошла в съзнание и се подобрява. Полицията идва на сметището. Емир се намесва и плаши Кемал с отмъщение. Мерджан арестува Галип Козджоулу./За жената