Начало КЛЮКАРНИК Светлана призна за мистериозна раздяла с Гущеров и разкри ужасяващата причина да...

Светлана призна за мистериозна раздяла с Гущеров и разкри ужасяващата причина да нямат църковен брак!

213
Сподели

Аз съм това, което съм си. Това, че съм взела на Хриси фамилията, не значи, че ще се променя, като човек. Аз още не мога да свикна, че съм Гущерова.

Това заяви пред Ива Софианска Светлана Гущерова, която миналата седмица сключи брак с бизнесмена Християн Гущеров.

„Обичам да карам колело и ролери. Обичам кучета. Имах в Търговище, откъдето съм, куче, но то почина. Искам да направя приют за кучета“, призна Василева.

Светлана разкри, че „ВИП Брадър“ много я е променил, като човек и характер. „Вече не позволявам някой да ме мачка“, добави тя.

„Първата ми фотосесия за „Плейбой“ беше скришна за родителите ми. Естествено те разбраха. Баща ми беше много щастлив, майка ми не толкова“, каза Светлана. „В началото, когато излезе фотосесията, майка ми се срамуваше. Баща ми пък се хвалеше с него на всички в квартала и разнасяше списанието“, добави Светлана.

„Била съм близка с Мария, но когато започнах да се виждам с нея, тя вече беше разделена с него. Запозна ни общ приятел и беше малко нагласено, искаше да ни сватоса. Ние сме много еднакви като характери, много се разбираме. Забавен е, има чувство за хумор. В него намерих това, което съм търсила“, добави тя.

„Грабна ме с това, че много обича кучета и с готвенето си. Първата ни целувка бе след 5-6 дни. Постоянно си пишехме или бяхме заедно. След първата целувка заживяхме заедно, всичко се случи много бързо. Много пътуваме. Ходим често на кино“, призна Василева.

Светлана за първи път разкри, че е имала проблеми с Гущеров след повторното си влизане през 2017 в Брадъра: „Очаквах да ми предложи брак. След „Биг Брадър“ имахме много кратка раздяла заради риалитито.

Той не беше много съгласен да влизам, но аз го бях решила. Извика ме по време на една фотосесия, дни след това, и ми падна на колене, отвори ми една кутийка с пръстен. Каза ми колко много ме обича. Бях много щастлива“, разкри Гущерова.

„Сватбата организирахме за 2 месеца. Бяхме 90 човека, най-близките. Винаги съм си мечтала да изглеждам така като булка. Малка кукленска сватба. Всичко беше точно мой стил. Не искахме много да се снима, но няма как да кажеш на 90 човека да не го правят. Васил Найденов пя там. На Устата много се зарадваха гостите, на Илиян също. Кумове ни бяха най-близките хора. Като бях по-малка, бях по-романтична. Хриси на моменти е романтичен. Много ме ревнува, аз също“, каза тя.

Гущерова призна и причината двамата да нямат църковен брак: „Той много държи на традициите, но все пак нямаме църковен брак. Аз не обичам да ходя в църква. Не че не обичам, просто като отида и ми се случват много лоши неща. Последния път, като бях в църква, катастрофирах с кола. Казала съм, че в църква няма да вляза.Хриси все пак иска да ходи всяка неделя“, добави Гущерова.

„С Хриси искаме да имаме деца. Искахме още преди да се оженим. Надявам се да имаме 3“, завърши тя. /Блиц