Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Осъждат Галип и попада в същия затвор, където...

Днес в Черна любов: Осъждат Галип и попада в същия затвор, където е Тарък, а Мерджан е на път да докаже, че Асу е инсценирала смъртта си

109
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (23-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Мюжгян търси Асу във фирмата. Дъщеря ѝ я няма, но майката вижда бележника ѝ.

Мюжгян звъни на Кемал. Съобщава му, че Галип ще избяга в Чили.  Кемал търси Айхан, но не го открива в гаража му. Разбира от пленника там, че учителят е научил всичко за Галип.  Айхан залавя бащата на Емир. Мерджан разпитва арестувания стрелец. Той признава, че е нает от Галип Козджоулу. Комисарката звъни на Кемал.

Той ѝ казва да спре Галип, защото ще избяга в чужбина. Емир не може да се свърже с баща си по телефона. Пита Асу знае ли нещо за него. Тя отговаря отрицателно. Айхан е хвърлил Галип в една преса за боклук на сметището. Полицията също не може да открие бизнесмена. Нихан вижда, че леглото на Лейля е празно и припада.

Айхан пуска пресата, но Кемал се намесва и спасява Галип. Айхан избухва и започва да налага пленника си. Зехир едва го удържа.  Нихан идва в съзнание и се събужда в стаята на Лейля. Леля ѝ е дошла в съзнание и се подобрява. Полицията идва на сметището. Емир се намесва и плаши Кемал с отмъщение. Мерджан арестува Галип Козджоулу.

Осъждат Галип и той за пръв път казва на децата си, че ги обича. Кемал е със Захир пред затвора. Заплашва Асу и брат ѝ, че ще последват Галип. Мерджан е на път да докаже, че Асу е инсценирала смъртта си. Галип е в същия затвор, където лежи Тарък.

 

Източник: За жената