Начало КЛЮКАРНИК Вижте прелестната дъщеря на Стефан Рядков, която каза заветното ДА колко красива...

Вижте прелестната дъщеря на Стефан Рядков, която каза заветното ДА колко красива булка е (снимки)

123
Сподели

Заветното „да“ каза Мила Рядкова, дъщерята на известния комик Стефан Рядков. Тя се врече във вярност на мистериозен жених, който упорито страни от славата вече дълги години, научи HotArena.

Първи за щастливото семейно събитие се похвали братът на булката – Михаил Рядков (на снимката със сестра си).

По-малкият син на Стефан Рядков, който също следва за актьор, получи правото да публикува първата неофициална снимка на булката в профила си във фейсбук. Заваляха честитки, но не и други снимки от фамозното събитие.

 Tо се провежда в тесен семеен кръг по желание на младоженците. Мила моли гостите никой да не пуска предварителни снимки, защото се чака фотосесията, направена от наетите професионалисти. Едва тогава за първи път ще стане ясно и кой е любимият на красавицата, която е полиглот и бизнесмен по професия.

Близките до семейството разкриват, че младоженецът е висок левент със сериозен бизнес. Той не обича светлината на прожекторите и липсва дори на семейните снимки на Рядкови. Зетят се ползва с благоволението на известния си тъст, който е на седмото небе, разкриват още сватбарите. Комикът открива церемонията с тържествена реч, като подчертава, че вече чака с нетърпение първото внуче, което да носи неговото име.

Събитието се провежда в тесен семеен кръг в покрайнините на София, пише „България днес“. Младите се сгодяват през февруари, а подготовката за тържеството отнема повече от 6 месеца.През това време Мила купонясва до откат в последните дни от моминството си, като често е забелязвана в столичните локали. Дъщерята на Рядков е придружавана неизменно от майка си Венера, баща си и брат си Михаил. Рядкови не се притесняват да ходят с децата на дискотека, тъй като са изключително сплотени./За жената