Начало КЛЮКАРНИК Ето къде Антония Петрова отиде на меден месец (снимки)

Ето къде Антония Петрова отиде на меден месец (снимки)

150
Сподели

Като императрица си живее Антония Петрова, откакто сложи халката на бизнесмена Ивайло Батинков.

След лудата гръцка сватба през юни, миската и съпругът й се прехвърлиха към съседна Турция и от няколко дни се наслаждават на любовта си в мегаполиса Истанбул, видя ПИК в социалните мрежи.

Антония, която преди две години се разведе с Александър Бередин и бившият шеф на „Токуда“, с ожениха на 17 май в Халкидики.

И преди това миската демонстрираше висок стандарт, но откакто стана г-жа Батинкова ежедневието й е дважни по-луксозно, коментират близки до двойката. Противно на слуховете, че финансовото положение на Ивайло не е цветущо, баровецът се старае задоволява (не само сексуално) всичките претенции на половинката си. Затова и сам предложил да полеят първия месец от брака си с ново пътешествие.

Преди да станат семейство, Батинкови пътуваха няколко пъти до Гърция, до Тунис и Рим…

В Истанбул семейството е отседнало в петзвезден хотел с изглед към Босфора. През деня двойка обикаля местните молове, откъдето Антония излиза с пълни торби, а вечер прескачат до азиатска част, където са ситуирани най-добрите и най-скъпи рибни ресторанти.

Прави впечатление, че на снимките, които сподели в социалните мрежи, блондинката е прикрила коремчето си. Не е тайна, че Батинкови са в очакване на своята първа рожба. Според запознати до края на лятото семейството е планирало още две почивки зад граница. „Ех, Тони, живот си живееш! Къде го намери този мъж? Гледа те като писано яйце“, коментират фенове

 

Източник: За жената