Начало ЗДРАВЕ Вижте как тази дама свали 18 килограма само за месец и половина...

Вижте как тази дама свали 18 килограма само за месец и половина с тази изключително позлезна напитка

159

Тя изпробвала редица начини да се отърве от натрупаното след втората си бременност, но всичко било без полза.

След време решила само да посещава курсове по йога, където просто да релаксира, а ако успее и да отслабне, това ще е бонус за нейните усилия.

Именно на курсовете по йога младата майка от Ливърпул се запознала с една дама, която споделила нейния начин на стопяване на килограми.

Този начин се оказал особено лесен и ефикасен, и помогнал на Кати да се раздели с 18 излишни килограма сама за месец и половина.

И така, какво трябва да направите, за да отслабнете и вие? Трябва ли да ходите на йога? Не е задължително, макар, че е желателно. За да започнете да отслабвате е нужно да изпиете чаша топла вода, а след това да пасирате един банан, да добавите малко джинджифил в него и да го хапнете на закуска. След това трябва да изпиете още една чаша вода, но този път водата трябва да е студена. Много е важно да консумирате банан с топла вода всеки ден. Тази вкусна и ефективна комбинация ще засили метаболизма ви и ще ви помогне да отслабнете много по-бързо и по-ефективно, и най-важното е, че вие ​​ще продължите да отслабвате, дори и след като престанете да закусвате с банан и топла вода.

Можете да ядете каквото си искате за другите хранения, но също така е особено важно за вас да не хапвате нищо след 18:00.

Можете да ядете банан и да пиете чаша топла вода, като заместител на едно хранене между закуските. Можете да си направите разтоварващ ден с банани и вода, като за целта не бива да изяждате повече от три банана за целия ден. Консумацията на поне два литра течност през тези разтоварващи дни е задължителна.

 

Източник: За жената