Начало КЛЮКАРНИК Моника Валериева се изфука, че е гадже с Филип Плейн, но дизайнерът...

Моника Валериева се изфука, че е гадже с Филип Плейн, но дизайнерът буквално я закопа!

131

Немският дизайнер Филип Плейн показа колко са били сериозни намеренията му към Моника Валериева.

След жестоките драми между родната плеймейтка и бившата на Плейн – Морган Осман, той показа, че любовта му към втората е непоклатима, въпреки всички жени, които минават през леглото му.

Плейн се възползва от това, че Морган има рожден ден, за да признае пред цял свят, че винаги ще я обича и се е наслаждавал на макс на всяка една минута, в която е бил с нея.

„Happy 30th birthday, Monchi !! Hope that all your dreams come true and that you will find what you are looking for …… loved being with you and enjoyed every minute with you …….Miss you and will always love you“

„Честит рожден ден, Мончи! Надявам се всичките ти мечти да се сбъднат и да откриеш това, което търсиш… обичах да бъда с теб и се наслаждавах на всяка минута с теб ……. Липсваш ми и винаги ще те обичам“

Немският дизайнер Филип Плейн показа колко са били сериозни намеренията му към Моника Валериева. След жестоките драми между родната плеймейтка и бившата на Плейн – Морган Осман, той показа, че любовта му към втората е непоклатима, въпреки всички жени, които минават през леглото му.

С тези думи той красноречиво показва, че Валериева е била просто поредната еднодневка, с която се е опитвал да забрави Морган, но не е успял. Двамата с Морган имаха бурна връзка и дори бяха сгодени, пише Блиц. Моника се възползва от мимолетните желания на дизайнера, за да си направи силен пиар, но всяко нещо си има своите минуси.

Едва няколко часа след като гръмна с новината, че е в имението на Филип Плейн и започнаха скандалите с бившата му Морган Осман, профилът на родната красавица бе мистериозно изтрит от „Инстаграм“.

Тя обаче не обвини бившата изгора на Плейн за това, а посочи, че това най-вероятно е човек с много големи връзки в социалната мрежа, тъй като тя има над 100 000 реални последователи.