Начало ВЕСТИ Проговори ужасената майка на отвлечената и зверски измъчвана Виктория. Изродът е гасил...

Проговори ужасената майка на отвлечената и зверски измъчвана Виктория. Изродът е гасил цигари в лицето й!

90
Сподели

„Виктория се нуждаеше вчера от кръв, много съм благодарна на всички, които се свързаха и отзоваха. Не знам как се е стигнало до тук. Бяхме заедно в града, вечерта излезе да пие кафе и повече не се върна.

Не знам какво се е случвало“. Това заяви в ефира на Нова тв Атанаска Димитрова, майка на откритото отвлечено момиче в Добрич. „Още през същата вечер телефонът й беше изключен. След 5 дни съобщих на полицията, че нея я няма.

Получавах съобщения на личния профил, но имах подозрения, че не са писани от нея – „Мамо, аз си намерих приятел“.

Това не е в стила на Виктория. Не чух гласа й.  Не го познавам. Една вечер преди случката Виктория посред нощ дойде с него вкъщи. Аз й се скарах, казах, че няма как да идва в това време с чужди хора. Човекът пушеше цигара и буквално не можеше да улучи пепелника.

Аз помислих, че е пил алкохол. Никога не ми е минавало през ума за наркотици. Знаех, че се познават, но че ще се случат такива работи не. Той си тръгна, а Виктория остана. Казах й, че не ми харесва човекът, че е много по-голям от нея и не трябва да се занимава“, разказа още потресената майка. Д-р Бисер Ботев обясни какво е състоянието на изтезаваното момиче:  „Тя е в съзнание, контактна, адекватна.

В рамките на 24 часа са стабилизирали състоянието й. В момента изглежда много по-различно от това, което видях в Спешно отделение.  Тя беше уплашена, стресирана, малтретирана. Това не може да бъде описано с думи. Има външни следи по глезените, ръцете и областта на лицето, които са много дискретни. Психически там лечението ще бъде дълго и трудно“, добави специалистът.

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова пък разкри, че е имало следи от гасене на цигара по лицето и тялото на Виктория. Похитителят й е осъждан трикратно за държане на наркотични вещества.