Начало КЛЮКАРНИК България забравя за нея. Детето чудо Крисия направи изключително тежко признание

България забравя за нея. Детето чудо Крисия направи изключително тежко признание

115
Сподели

Крисия напира да се върне при Слави Трифонов, липсва й всичко там!

Талантливата Крисия иска пак да се върне при шоумена Слави Трифонов и неговия Ку-ку бенд. Това чаровницата от Разград заяви в интервю пред „България днес”:

„Всички спомени, които имам от времето, през което бях част от прекрасния екип на Слави Трифонов, са много силно емоционални и хубави. Благодарна съм на Слави за незабравимите мигове, големите сцени и любовта.

Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме заедно. Забавлявали сме се много по време на работа и всички моменти са ми ценни. Ще се радвам много, ако някой ден имам възможност да бъда отново на една сцена с „Ку-ку бенд“ и Слави“, откровена е певицата от Разград.

Криси е признателна на Дългия заради популярността си. Тя не може да забрави сцените, на които пя у нас и в чужбина. Както и за участието си в детската Евровизия, където спечели второ място за България.

Но твърди, че не се чувства звезда. Освен това изявите й дали възможност да се срещне с много известни хора, за които не мислила, че ще види някога.

Талантливата Криси наесен ще учи в музикалното училище в София. И с нетърпение очаква да се премести в столицата. Въпреки че ще й липсват родителите и приятелите си, които оставя в родния Разград.

След като свалиха от екран рубриката „Запознай се с малките” в шоуто на Слави Трифонов се прекрати и нейното сътрудничество с Дългия. Тагава баща й Марин Тодоров даде изявление, в което каза, че дъщеря му прекратява служебните си отношения с фирмата на Слави Трифонов „Седем осми”. Но двамата остават приятели.

Родителят на детето-чудо сподели също, че той става импресарио на наследничката й и ще й урежда самостоятелни участия. Тя нямала търпение отново да се качи на сцената.

Но според клюката раздялата между шоумена и нея била финансова. От началото на изявите й Дългия прибрал над един милион лева. Той взимал половината от спечеленото от детето, а Крисия имала по 4-5 участия седмично.