Начало КЛЮКАРНИК Коко Каменаров на косъм от смъртта! Кошмарът се случи пред очите на...

Коко Каменаров на косъм от смъртта! Кошмарът се случи пред очите на Радина Червенова!

163
Сподели

Снимка: Ретро

Радина Червенова спаси любимия си от инфаркт, Коко Каменаров до края на живота си ще пие хапчета

Радина Червенова бди като орлица над семейната си половинка.

Навръх 54-я си рожден ден Коко Каменаров постъпил в болница с ужасяващо високо кръвно и със съмнения за сърдечен инфаркт.

Добре, че била Радина да го откара по спешност в Правителствената болница. Където лекарите установили, че кръвното на шефа на БНТ е 200 на 120.

Каменаров полежал 5 дена в лечебното заведение и се отървал на косъм от сърдечната атака. Но му предписали лекарства. Които трябва да пие цял живот.

Макар ситуацията да била напечена 54-годишният Коко погледнал на нея с чувство за хумор. Той е с 8 години по-млад от съпругата си. Но здравето взело да му изневерява. Генералният шеф БНТ обещал на Радина да не я нарича мамо. Както до сега го правел. Щял да се обръща към половинката си с „Джаджи”. Прякор, с който се обръщал към нея до като били гаджета.

Любовната история на Радина и Каменаров датира от 1993 година. Тогава журналитката се връща от майчинство. А Коко бил шеф на БНТ 2. Официално станали двойка чак две години по-късно.

Сватбата им за малко да разсърди Светия Синод, спомнят си някои. Младоженците решили, че могат да минат под венчило без да имат сключен граждански брак. Но разбрали, че е невъзможно минути преди церемонията.

Спешно се наложило да изчезнат тайно от работа за да си кажат „Да” пред длъжностното лице. Върнали се и продължили да се занимават с правенето на новини, пише електроното изданиие  retro.bg.