Начало КЛЮКАРНИК Ето кой култов бохем е първият сигурен участник във ВИП Брадър! Снимки!

Ето кой култов бохем е първият сигурен участник във ВИП Брадър! Снимки!

230
Сподели

Негови познати не се съмняват, че бившето лошо момче на Бургас бързо ще се превърне в център на внимание в най-известната Къща в България Бургас ще има своя фаворит за спечелването на ВИП Брадър 2018 г.

Риалитито стартира в средата на септември по Нова тв и до момента темата и частниците в него са обвити в пълна мистерия. Флагман.бг обаче разкри името на един от съквартирантите в най-популярната къща в България. Той е известен с бохемския си начин на живот и е доста колоритна личност.

Продуцентите на Брадъра харесали много бургазлията след участието му в друго риалити – „Фермата”. И макар Тома Талепов-Айляка да бе първият отпаднал, той се открои доста след останалите участници.

Заради скандалното си поведение в шоуто, Тома Айляка е сред първите получили покана за ВИП Брадър. Той дори вече е заснел визитка за предаването. 49-годишният собственик на плажен бар веднъж вече е бил одобрен за участие в третото издание на „Биг Брадър”, но тогава му се разминало, тъй като го вкарали в затвора.

Бившето лошо момче на Бургас е бил на крачка и от „Къртицата”, но сега ще има възможност да се изяви в най-популярното риалити шоу в страната.

сн. Флагман

Негови познати споделиха, че татуираният от глава до пети бургазлия бързо ще се превърне в център на внимание в Къщата. „Айляка обяви, че влиза единствено за победа във „Фермата” и сега амбициите му са същите, пише Блиц. „Биг Брадър” обаче е по-подходяща сцена за изява на нашето Айляче, затова не се съмняваме, че ще е сред фаворитите за победа”, разкриха приятели на Талепов. /Блиц