Начало КЛЮКАРНИК Дъщерята на Антон Радичев скри детето от баща му

Дъщерята на Антон Радичев скри детето от баща му

132
Сподели

Животът на телевизионната звезда Богомил Грозев привидно изглежда, че е цветя и рози, но в действителност ергенът от Нова телевизия се е оплел като пиле в кълчища покрай развода си с дъщерята на актьора Антон Радичев.

Водещият на обедната емисия новини не живее с Кристина Радичева вече близо две години, но тепърва му предстои бракоразводно дело, което,

освен присъдените за двете му деца издръжки, може да му струва и проблеми с банката, подсигурила му кредит за къща. От няколко месеца плейбоят върти бурна любов с новата си изгора.

Грозев е хлътнал до уши по бизнес дамата Мария Такова. Според пикантните слухове двамата вече са заживели заедно, като дори планирали да минат под венчило. Това обаче няма изгледи да се случи скоро, тъй като законите в страната ни не позволяват многоженството.

Макар от 2016 г. да не дели един покрив с Кристина Радичева, документално Богомил Грозев все още се води неин съпруг, разкриват осведомени. Въпреки раздялата, последвала 14-годишния им семеен живот, доскоро телевизионерът не искал да се развежда с бившата си жена, нищо че тя настоявала да официализират края на брака си.

Сега в семейството на Антон Радичев палят свещи Богомил Грозев да се ожени за Такова и веднъж  завинаги да го изтрият от живота си. За да се ожени за Мария, новинарят първо ще трябва да разтрогне брака си с Кристина. Актьорът, известен и с прозвището Баба Тонка, настройвал дъщеря си да се съгласи на развод само ако Грозев го освободи от кредита, изтеглен преди години на негово име.

Още докато бил с Кристина, Грозев помолил тъст си да му съдейства за огромен заем, с който да построи къща в един от баровските квартали в столицата. Напускайки семейното огнище обаче, Боги Грозев не освободил тъст си от бремето и банковият борч все още се води на негово име. Откакто започнал да се среща с Мария Такова, отношенията между журналиста и все още законната му съпруга се изострили до крайност, коментират запознати.

Кристина не одобрявала новата приятелка на Богомил, която е доказана „нощна птица“ и не излиза от столичните локали. Радичева не искала синът ѝ Теодор да общува с купонджийката, затова ограничила срещите на момчето с баща му. Тео е общото дете на водещия от Нова тв и Кристина, а от предишен брак тя има и дъщеря, която Грозев винаги е приемал като своя./За жената