Начало КЛЮКАРНИК Страхотна новина за Антония Петрова. Честито!

Страхотна новина за Антония Петрова. Честито!

130
Сподели

С първа рожба скоро ще се сдобие една от най-противоречивите носителки на титлата Мис България – Антония Петрова. Според близки до изкусителната блондинка, тя вече е бременна в третия месец.

Това обяснява защо с новата й тръпка – медикът Ивайло Батинков, прибързаха със сватбата, пише „Монитор“.

Припомняме, че миналия месец двамата си казаха заветното „да“ на стилна церемония на плаж в съседна Гърция. Меденият си месец те поляха в Истанбул. В момента влюбените са се отдали на заслужена почивка в Ню Йорк.

Искрата между Антония и Ивайло пламва преди четири месеца, но Мис България 2009 получила годежен пръстен още след 30-ия ден. Двойката пази отношенията си далеч от зоркия поглед на папараците.

Това е вторият път, в който Антония слуша Менделсон. Тя беше във връзка с руския бизнесмен Александър Бередин цели десет години. Двамата така и не се сдобиха с наследник. Миската с юридически ценз обясни, че в лицето на Бередин не е срещнала бащата на своите деца.

В медийното пространство се въртят сценарий, че тя всъщност е имала репродуктивни проблеми. Малко след като се запознали с Батинков, двамата се отбили край Рупите на път за Гърция и тогава Антония се помолила за наследник. За избраника на перничанката и баща на детето й се знае, че е бивш шеф на болница „Токуда“, а в момента развива собствен бизнес в областта на ортопедията и медицината.

ИЗточник- Blitz.bg: