Начало КЛЮКАРНИК Пореден обрат на 180 градуса за Димитър Рачков и Мария Игнатова!

Пореден обрат на 180 градуса за Димитър Рачков и Мария Игнатова!

218
Сподели

Димитър Рачков и Мария Игнатова пак са разделени и връзката им издържа едвам 35 дена, съобщи вестник „Телеграф“.

Техни съседи разкриха пред изданието, че двамата отново не са заедно, но продължават да поддържат добри отношения. Рачков в момента преживява любовна авантюра с по-млада от него колежка, отново блондинка.

Засега обаче не се знае дали това не е само забежка за лятото, или двамата имат по-сериозни намерения. Дори през ваканцията актьорът е доста натоварен и не му се случва да почива повече от няколко дена.

Доскорошната му любима Мария Игнатова пък имала сантименти към бизнесмен, притежател на фирма за Интернет доставки. Тя се целела нависоко и искала да е на чисто с новия си.

Затова поддържала добро поведение и не си позволявала да ходи по барове и купони, както правеше след раздялата си с Рачков.

Въпреки разделите и събиранията Мария и Димитър поддържали добри отношения. Димитър оставил на бившата си изгора апартамента в затворен комплекс, а самият той се преселил в къщата, която градеше за семейно гнездо. Дори понякога двамата се прибират заедно, като той проявява кавалерство и я кара с колата.

Двете им момчета обаче са първи приятели. Те често прекарват ваканциите си заедно. Най-обичали да ходят на гости на майката на Рачков в Бургас./За жената