Начало КЛЮКАРНИК Близките й са в паника! Няма да повярвате на какво е заприличала...

Близките й са в паника! Няма да повярвате на какво е заприличала Цветанка Ризова! Шокиращи снимки

174

Според нейни колеги по цял ден не слагала нищо в уста та чак психиката й била повредена на тема отслабване. Ризова заковавала катара на критичните 47 кила, но й се виждало, че пак е дебела. Макар тялото й да е прекалено кльощаво.

А слабостта й определено я и състарява, клюкарят я в медията.

Причината да иска още да отслабва била манията й, че не е достатъчно красива за новия си любовник. Който е значително по-млад от нея. Журналистката изпитвала постоянен страх, че може някоя мадама да й го отмъкне под носа.

Най-голямата й болка била, че като лекар ортопед практикуващ професията си в Медицинския институт на МВР Веселин бил заобиколен от много по-млади и красиви лекарки и сестри. Изпитвала бясна ревност макар и неоснователно защото новият й мъж бил влюбен в нея и не поглеждал друга жена, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Докторът също ревнувал новата си половинка. Която макар и прекомерно слаба напоследък била ухажвана от куп бизнесмени и политици. Дори младите и хубави момчета, които са й колеги в бТВ се натискали да й помагат. Някои в работата, а други с дребни услуги. Като например да й паркират колата.