Начало ВЕСТИ Интимните и семейни тайни на Юлия Скрипал! Дъщерята на двойния агент се...

Интимните и семейни тайни на Юлия Скрипал! Дъщерята на двойния агент се оказа…

153

Медиите разкриха неподозирани факти около живота на Юлия Скрипал. Оказва се, че преди да излезе публично в медиите след изписването си от болницата, тя се свързала с жена в Русия, която се занимавала с ремонт на жилището й.

Попитала как вървят нещата и потвърдила, че има намерение скоро да се върне в Русия. Помолила ремонтът да продължи.

„Искаше да ми направи нотариално пълномощно, че мога да се разпореждам с този имот, докато там се извършва ремонт. Смяташе да плати за работата, след като се прибере в Русия. Но също така имаше и особено разпореждане – беше ми забранено да пускам вътре братовчедка й Виктория Скрипал и да не й давам ключове от квартирата“, разказва Диана, която е била служител в строителната фирма.

Тя разкрива още, че Юлия постоянно говорила за своя годеник Степан и се оплаквала, че той е изчезнал и не се интересува от нея. По същото време той вече е бил избягал, заявявайки, че нищо не го свързва с Юлия.

Интересна е и ролята на вярната приятелка на Юлия – Гулнара. Тя дори е била разпитвана от лондонските служби. За последен път е гостувала на приятелката си в Англия от 9 до 13 юни.

Медиите разкриват, че най-интересното се е случило преди няколко дни. Юлия е имала телефонен разговор с Виктория Скрипал и той не бил никак спокоен. За това разказват нейни роднини, станали свидетели на скандала.

По време на разговора Юлия крещяла на Виктория и й казала да остави семейството им намира. Обвинила я, че си прави пиар на техен гръб и за сметка на това, че тя и баща й са били отровени.

„Сега се грижа за баща си, самата аз се възстановявам. Какво ви влиза в работата с какъв тон съм говорила във видеообръщението си. Не мога да се върна в Русия, защото ти постоянно ходиш по някакви тв-шоута и всичко това вече излиза от контрол. Моля те, не се меси повече“, крещяла Юлия, вбесена докрай.

Самата Виктория също не й остава длъжна и дори след този разговор дава интервюта в медиите, в които твърди, че Юлия постъпва безотговорно и очевидно не живее толкова зле във Великобритания, колкото твърди. /Блиц