Начало ЗДРАВЕ Сместа, която премахва токсините с килограми от дебелото черво!

Сместа, която премахва токсините с килограми от дебелото черво!

239
Сподели

Ако просто сте се върнали от почивка, или не сте правили най-здравословния хранителен избор напоследък и се чувствате малко претрупани, това е естествено средство, което може да помогне.

То може да се използва за промиване на токсините от организма и възстановяване на храносмилателната система, след като един уикенд или няколко дни сте преяли с тлъсти и мазни и тестени храни, а съдържа само две съставки, и двете от които може би вече имате у дома!

Ябълков оцет

Суровият, нефилтриран ябълков оцет има дълъг списък от употреби, особено за тези, които предпочитат да го използват за естествено средство. Не какъвто и да е ябълков оцет става за тази работа, така че не забравяйте да си купите органичен, суров, нефилтриран и или да си приготвите сами.

Хранителните ползи не са филтрирани, така че нефилтрирани частици ще предоставят на тялото ви най-големи ползи. Ябълковият оцет съдържа бактерии, известни като ацетобактер. Това са „приятелски“ бактерии, които разграждат храната в червата.

С антибиотичните си свойства, ябълковият оцет може да помогне за подобряване на съдържанието на киселина в стомаха, намаляване на киселини и киселинен рефлукс.

Има няколко антиоксиданти в ябълков оцет, които работят, за да поддържа здравето на тялото, включително и катехин, галова киселина, кафеена и хлорогенна киселина. Оцетната киселина в ябълковия оцет, дори може да увеличи усвояването на важни минерали от храната на организма, която ядем, за да се гарантира, че извличате максимума от вашите листни зеленчуци!

 

Пчелен мед

Oрганичен, суров, непреработен мед осигурява много отлични ползи за здравето, отчасти в благодарение на фенолно съединение, което съдържа, известен като евгенол. Евгенолът е доказано, че има анти-туморни свойства. Активните съставки в суровият мед се смята, че убиват раковите клетки в организма, което го прави едно чудесно допълнение към прочистване на дебелото черво. Нефилтрираният мед също осигурява на организма пробиотици, които помагат да се възстановят здравите бактерии в храносмилателната система. Тези полезни бактерии помагат на организма да смила храната и усвоява хранителните вещества.

Признаците може да се наложи пречистване

Токсичността от запушено дебелото черво може да доведе до редица здравословни проблеми. Комбинация от тези проблеми означава, че дебелото черво се нуждае от почистване:

Запек  – Това може да е резултат от лоша диета, стрес или химикали и други токсични вещества, които причиняват на дебелото черво, за да се опита и да се защити, като произвежда повече слуз, което в крайна сметка се натрупва по стените на червата. Болки  – главоболие, болки в гърба и седалищна болка може да са резултат от повлияване на дебелото черво. Умора  – токсични остатъци в дебелото черво може да циркулират чрез кръвта до всички части на тялото, което води до умора. Миризма  – Лошият дъх, миризмата на тялото и газове може да се случат, когато в дебелото черво има токсични газове. Акнето  – Запушено дебело черво може да предизвика токсини да задръсти порите и да предизвика акне.

Натурално средство за прочистване на дебелото черво

Съставки:

200мл топла вода 2 супени лъжици от органичен суров ябълков оцет 2 супени лъжици от органичен суров мед

Начин на употреба:

Разклаща се ябълковия оцет за да се смесят нефилтрираната част, която се е утаила в долната част. Добавете 2 супени лъжици ябълков оцет в 200 мл топла вода. Добавете 2 супени лъжици суров мед към сместа. Сместа се разбърква, докато медът се разтваря.

Пийте всяка сутрин или по всяко време през целия ден.

 

Източник: За жената