Начало ВЕСТИ Жена проституира с малката дъщеричка на ръце

Жена проституира с малката дъщеричка на ръце

118
Сподели

На път до украинския град Лвов руса мацка предлага ласки срещу заплащане на шофьорите. Това обаче тя прави, като държи малката си дъщеричка на ръце.

За това разказа в профила си във фейсбук шофьорът на тир Роман Буянов.

„Преди месец минах оттам, виждам – жена с дете на ръце, спрях, за да я кача, а тя ми казва: Не ми трябва, аз работя тук“, пише шофьорът.

Буянов добавя, че след известно време той пак се засякъл с проститутката с детето на ръце и е успял да я заснеме. Местните жители обаче се застъпват за жената. По думите им, дъщерята на проститутката изглежда здрава и весела. Когато мама работи, момичето си играе на предната седалка на камиона или спи.

За проститутката с детето на ръце научиха и в местната полиция.

Когато обаче органите на реда отишли на местоработата на жената, тя се скрила. Тя се качила в автобус и заминала за своя роден град, разположен на около 70 километра от Лвов. Впрочем, там тя е била задържана. Установено е, че мацката е на 39 години, тя е самотна майка. Започнала е да се занимава с проституция преди две години, след раждането на детето.    Местните власти са ѝ отнели детето и възнамеряват да я лишат от родителски права.  /За жената