Начало КЛЮКАРНИК Как зодиите решават трудни задачи-Телецът тихо си решава проблема, ако беда се...

Как зодиите решават трудни задачи-Телецът тихо си решава проблема, ако беда се случи на един Овен …

198
Сподели

Зодията определя редица неща в живота – темперамент, нрав, характер. Всяка си има подход към нещата.

Така е и с проблемите. Вижте как всеки един от зодиакалния знак се справя с бедите.

 

Ако беда сполети Овена

Ако беда се случи на един Овен той ще я реши. Всяка беда ще преодолее. Веднага. Сам, гордо, мълчаливо.

 

Неприятностите при Телеца

Телецът тихо си решава проблема. После обаче ще разтръби на всички. За да се презастрахова, някой да не научи, той дори ще го опише във вестника. Да, всичко – от игла до конец.

 

Близнаците споделят

Близнаците всичко ще си споделят. Ще се опитат всичко да прехвърлят на Овена, но ако той не се съгласи, ще опитат да прехвърлят всичко на Телеца.

 

Ракът хлипа

Ракът започва да плаче по-рано. Той ще лее крокодилски сълзи ако трябва и ще хлипа, докато някой не се заеме със случая. Ако никой не се върже, Ракът сам ще си оправи нещата, но такъв вариант няма.

 

Лъвът ще се поклони

Лъвът първо ще призове всичко и всички. После сам ще се справи с несгодите. Накрая ще се поклони пред своята публика, ще си прибере цветята и дори ще даде автограф, накрая гордо ще напусне.

 

Девата планира и дресира дори проблемите

Девата ще се разстрои от всеки възникнал проблем. Тя е в състояние да побеснее, и заради това, че проблемът не е планиран и дресиран. Всъщност тя обича проблемите, ако няма такива дори си ги измисля. Но Девата мисли. Намира решение. Решава. Прави изводи.

 

Колко тежи един проблем при Везните

За Везните всичко е на кантара. Те първо ще измерят проблема, после ще преценят, че нещата са твърде чепати и ще се обърнат към някой лъв или овен за помощ. При опит да се обърнат към Дева обаче нещата от анализа им се обръщат, защото не са отчели времето, а при нея има проблем само ако е свързан с разписанието.

 

Скорпионът забравя за проблема

Скорпионът е роднина на шопа, ако той има проблем или спешна работа, ще легне и ще се наспи. Като стане ще е забравил за проблема, а работата вече няма да е спешна.

 

Стрелецът ще се смее докато забрави

Стрелецът първо ще се разстрои. После ще се повесели и разсмее. След това ще бъде дълъг, дълъг смях над несгодите, той ще си припомни какви проблеми е имал в живота си и всички несгоди. Ако проблемът не е решен или забравен, той най-вероятно ще трябва да се обърне към някои Лъв да го оправи.

 

Козирог – не е моя работа

Козирогът не обича неприятностите. Той просто ги убеждава да го заобиколят.

 

Водолеят – ех, че радост да имаш неприятности Водолеят се радва на неприятностите. Той буквално им се кефи, даже и книга ще напише за тях. Ако няма неприятности около един водолей, то все едно не е жив.

 

Рибите защо мълчат

Рибите също плачат като Рака, но за разлика от него те го правят тихо. Заради това неприятностите им са вечни, заради това те сами са принудени да се оправят, но и помощ от никъде не чакат.

 

Източник: За жената